Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε δασκάλα που αρνήθηκε να διδάξει την προπαγάνδα του

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε δασκάλα που αρνήθηκε να διδάξει την προπαγάνδα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Δασκάλα, Δάσκαλοι, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Τζιχαντιστές,

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε τη δασκάλα Ασουάκ Ιμπραχίμ Αλ Νουαΐμι (Ashwaq Ibrahim Al Nuaimi) επειδή αρνήθηκε να συνεχίσει να διδάσκει υπό το τζιχαντιστικό καθεστώς και ζήτησε και από τους μαθητές της να μην ξαναπάνε στο σχολείο όσο υφίσταται αυτή η κατάσταση.

Η δασκάλα αρνήθηκε να διδάξει στους μαθητές τη διδακτέα ύλη που όρισε το Ισλαμικό Κράτος, επειδή κατά τη γνώμη της δηλητηρίαζε και διαστρέβλωνε τη θρησκεία και έκανε πλύση εγκεφάλου στους μαθητές.

Η γυναίκα συνελήφθη από τους τζιχαντιστές, βασανίστηκε, οδηγήθηκε στην ιερά εξέταση της Σαρία και από εκεί καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή αρνήθηκε τη διδακτέα ύλη του “χαλιφάτου”.

Όπως σχολιάζεται σε λογαριασμούς Ιρακινών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, “η Ασουάκ δεν σκέφτηκε τη ζωή της, την οικογένειά της, το μέλλον της, ούτε καν τον μισθό της. Η Ασουάκ πέθανε και αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την πτώση της πόλης [στο Ισλαμικό Κράτος] ζούνε”.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αναρτηθεί από Ιρακινούς η ακόλουθη εικόνα, όπου ισχυρίζονται ότι είναι από την εκτέλεση της δασκάλας. Όπως βλέπετε η γυναίκα έχει πέσει στα γόνατα και ένας μεγαλόσωμος τζιχαντιστής τη σημαδεύει με ένα πιστόλι πάνω από το κεφάλι.

daskala

Σχετικά άρθρα