Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντίστριες ακρωτηρίασαν και σκότωσαν μητέρα που θήλαζε το μωρό της

Τζιχαντίστριες ακρωτηρίασαν και σκότωσαν μητέρα που θήλαζε το μωρό της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ράκα, Συρία, Τζιχαντιστές,

Τζιχαντίστριες μέλη στο Ισλαμικό Κράτος, ακρωτηρίασαν και στη συνέχεια σκότωσαν μια μητέρα που θήλαζε στη Ράκα της Συρίας, επειδή “πρόσβαλε τη δημόσια αιδώ”.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει συστήσει μια οργάνωση γυναικών που είναι γνωστή ως Ταξιαρχία Αλ Χάνσα. Τα μέλη της “ταξιαρχίας” είναι γυναίκες που κυκλοφορούν μαυροφορεμένες από την κορφή έως τα νύχια και αστυνομεύουν τις άλλες γυναίκες εάν τηρούν τους κανόνες του Κορανίου και τους “νόμους” που θεσπίζει το Ισλαμικό Κράτος.

Γυναίκες μέλη αυτής της εγκληματικής ταξιαρχίας εντόπισαν μια μητέρα που θήλαζε το μωρό της κάτω από ένα δέντρο. Η γυναίκα είχε κρυμμένο το μωρό της κάτω από τη μαύρη μπούρκα, ώστε να μην τραβάει την προσοχή.

Για τις τζιχαντίστριες ο δημόσιος θηλασμός είναι εγκληματική ενέργεια. Όπως περιέγραψε στους Sunday Times μια αυτόπτης μάρτυρας, η Αΐσα, η οποία τώρα ζει στην Τουρκία, μια τζιχαντίστρια πήρε το μωρό από τα χέρια της μητέρας του, το έδωσε σε μια άλλη γυναίκα και στη συνέχεια σκότωσε εν ψυχρώ τη μητέρα.

Η μάρτυρας του φονικού, η Αΐσα, ζούσε στη Ράκα, την πόλη της κεντρικής Συρίας που το Ισλαμικό Κράτος έχει ανακηρύξει πρωτεύουσά του. Η Αΐσα έφυγε από τη Ράκα όταν το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε τον άνδρα της επειδή τον έπιασε να καπνίζει.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό από λογαριασμούς φιλικούς στο Ισλαμικό Κράτος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα που τη σκότωσαν επειδή θήλαζε δημοσίως, πριν χάσει τη ζωή της ακρωτηριάστηκε από τις παρανοϊκές τζιχαντίστριες της Ταξιαρχίας Αλ Χάνσα.

Η Ταξιαρχία Αλ Χάνσα σχηματίστηκε πριν 18 μήνες και μέλη της έχει γυναίκες από τη βόρεια Αφρική, τις αραβικές χώρες του Περσικού Κόλπου, Ιρακινές, Τσετσένες και μουσουλμάνες από τη δυτική Ευρώπη. Στην εν λόγω τζιχαντιστική γυναικεία ταξιαρχία συμμετέχουν και 60 γυναίκες Βρετανίδες υπήκοοι.

Η Ράκα, πριν καταληφθεί από το Ισλαμικό Κράτος στα τέλη του 2013 και ανακηρυχτεί πρωτεύουσά του, ήταν από τις πιο φιλελεύθερες πόλεις της Συρίας, με τις γυναίκες να έχουν παραδοσιακά κεντρικό ρόλο στο δημόσιο βίο.

Αυτή η πόλη έχει επιστρέψει στον πιο σκληρό και απάνθρωπο μεσαίωνα.

Σχετικά άρθρα