Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουριστικό γραφείο στη Ρωσία ετοιμάζει “ξεναγήσεις” στον πόλεμο στη Συρία

Τουριστικό γραφείο στη Ρωσία ετοιμάζει “ξεναγήσεις” στον πόλεμο στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρισμός, Τουρίστες,

Με τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς των Ρώσων να είναι “απαγορευμένοι”, δηλαδή την Αίγυπτο και την Τουρκία, τουριστικοί πράκτορες από τη Ρωσία προσανατολίζονται προς τη Συρία. Όχι, δεν είναι πλάκα.

Μάλιστα, όπως γράφει το Sputnik, οι πιο γενναίοι τουρίστες θα μπορούν να επισκέπτονται τα μέτωπα στην πρώτη γραμμή για μια… ξενάγηση στον πόλεμο.

Ένα ρωσικό τουριστικό γραφείο ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να στείλει τουρίστες στη Ρωσία από τον επόμενο χρόνο και μάλιστα ονομάζει το ταξίδι “Άσαντ Τουρ”.

Ήδη έχουν καταθέσει για να κατοχυρώσουν το λογότυπο “Άσαντ Τουρ” στο ρωσικό Υπουργείο Ευρεσιτεχνιών και Λογοτύπων, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Moscow City News.

Η εταιρεία Megapolis Ltd. φιλοδοξεί να ξεκινήσει ταξίδια από τη Μόσχα στη Συρία, από του χρόνου, με την πιθανότητα της ξενάγησης στην πρώτη γραμμή, δήλωσε ο Ανατόλι Αρόνοφ, πρόεδρος της εταιρείας First Patent Company η οποία συνεργάστηκε με το τουριστικό γραφείο για την κατοχύρωση του λογοτύπου και της ιδέας.

Σύμφωνα με τον Αρόνοφ, το τουριστικό γραφείο έχει ήδη επικοινωνήσει με την Πρεσβεία της Συρίας στη Ρωσία και τα εμπλεκόμενα υπουργεία.

Τα ταξίδια θα απευθύνονται σε άτομα ή σε μικρά γκρουπ τουριστών και θα διαρκούν από τέσσερις μέχρι πέντε ημέρες. Μάλιστα ήδη γίνονται και συζητήσεις με ξενοδοχεία στη Συρία και εταιρείες που έχουν τουριστικά λεωφορεία.

Ο πόλεμος στη Συρία ξεκίνησε ως εμφύλιος το 2011 και πλέον έχει μετεξελιχθεί σε “τζιχάντ”, δηλαδή “ιερός πόλεμος”, με κυρίαρχες τζιχαντιστικές οργανώσεις το Μέτωπο Αλ Νούσρα, δηλαδή τον βραχίονα της Αλ Κάιντα στη Συρία, και το Ισλαμικό Κράτος που ήταν ο βραχίονας της Αλ Κάιντα στο Ιράκ και στη συνέχεια διασπάστηκε.

220.000 άνθρωποι, στρατιώτες, τζιχαντιστές και άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους, 7,6 εκ. έχουν εκτοπιστεί από τις εστίες τους, από τους οποίους τα 4 εκ. έχουν γίνει πρόσφυγες στο εξωτερικό.

Σχετικά άρθρα