Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν: H Δύση δεν ξέρει τι να κάνει με τη Συρία

Πούτιν: H Δύση δεν ξέρει τι να κάνει με τη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

“Οι δυτικοί εταίροι μας δεν έχουν σχέδιο συγκεκριμένων δραστηριοτήτων για τη Συρία, ενώ η Ρωσία δεν θα υποχωρήσει από τη θέση αρχών που έχουμε”,  δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν επισκέφθηκε το τηλεοπτικό συγκρότημα της ρωσικής διεθνούς πολύγλωσσης εταιρείας πληροφοριών Russia Today και είχε εκτενή συνομιλία με τους δημοσιογράφους του καναλιού.

Ο Ρώσος Πρόεδρος σχολίασε μια ολόκληρη σειρά θεμάτων που είναι στην επικαιρότητα τις τελευταίες εβδομάδες ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της συριακής σύγκρουσης.

Ο Πούτιν είπε ότι η Δύση δεν έχει σχέδιο συγκεκριμένων δραστηριοτήτων για τη Συρία, ενώ η Ρωσία δεν θα υποχωρήσει από τη θέση αρχών που ακολουθεί.

«Σε ορισμένους φαίνεται από μακριά ότι αν χτενιστεί όλη η περιοχή με τη χτένα που τους αρέσει, τότε θα υπάρξει εκεί ειρήνη και τάξη. Αλλά αυτό δεν είναι έτσι», παρατήρησε ο Πούτιν.

Σχετικά άρθρα