Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές βάζουν 7χρονο κορίτσι να προτρέπει σε μαχαιρώματα (βίντεο)

Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές βάζουν 7χρονο κορίτσι να προτρέπει σε μαχαιρώματα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παιδιά Στρατιώτες, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές,

Βίντεο που σοκάρει δείχνει ένα μικρό κορίτσι από την Παλαιστίνη, όχι μεγαλύτερο από 7 ετών (ίσως και μικρότερο) να κρατά ένα μεγάλο μαχαίρι και να προτρέπει σε μαχαιρώματα Ισραηλινών.

Το βίντεο για πρώτη φορά αναρτήθηκε στη σελίδα στο Facebook της Ιντιφάντα των Ιεροσολύμων της Συμμαχίας Νέων.

Το μικρό κορίτσι στέκεται μπροστά σε ένα λευκό πανί. Μια ανδρική φωνή (που υποκρίνεται τον Ισραηλινό) το ρωτά για τα τρομοκρατικά χτυπήματα των Παλαιστίνιων τζιχαντιστών με στόχους Ισραηλινούς. Σε κάθε ερώτηση, το κορίτσι απαντά: “Και λοιπόν;”.

“Οι νέοι πετάνε πέτρες στα ισραηλινά αυτοκίνητα” και το κορίτσι απαντά “και λοιπόν;”. “Νέοι Παλαιστίνιοι μας κυνηγάνε με μαχαίρια” και πάλι η απάντηση είναι “και λοιπόν;”.

Τότε η ανδρική φωνή ρωτά το κορίτσι: “Τι θα έλεγες στους Παλαιστίνιους νέους στη Δυτική Όχθη;”. Και τότε το μικρό παιδί υψώνει ένα τεράστιο μαχαίρι και με όλη την αθωότητα της ηλικίας του, είναι εμφανές ότι υποβάλλεται στον “ρόλο”, απαντά “Μαχαιρώστε! Μαχαιρώστε! Μαχαιρώστε! Μαχαιρώστε!”.

Η φράση “και λοιπόν;” (so what?) έχει γίνει και hashtag στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το #so_what, ως απάντηση των Παλαιστινίων σε όσα τους κατηγορούν οι Ισραηλινοί ως τρομοκρατικές ενέργειες.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα