Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γάλλοι κατασκεύαζαν χημικά για το Ισλαμικό Κράτος!

Γάλλοι κατασκεύαζαν χημικά για το Ισλαμικό Κράτος!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Χημικά Όπλα,

Η πολεμική αεροπορία του Ιράκ κατέστρεψε τρεις βάσεις του Ισλαμικού Κράτους στα βόρεια της Βαγδάτης όπου εκτός από τζιχαντιστές βρίσκονταν και Γάλλοι ειδικοί στην κατασκευή και εξέλιξη χημικών όπλων.

Σύμφωνα με τους Ιρακινούς στρατιωτικούς που δρουν στην περιοχή κατά τη διάρκεια της επίθεσης σκοτώθηκαν 30 τζιχαντιστές αλλά και 15 Γάλλοι.

Επιπλέον υπάρχουν αποδείξεις πως ο βομβαρδισμός έφερε ως αποτέλεσμα και το θάνατο ενός ηγετικού στελέχους των τζιχαντιστών.

Το Ισλαμικό Κράτος δεν απώλεσε μόνο μαχητές και επιστήμονες αλλά και διάφορα άρματα μάχης και μια υπόγεια βάση στην οποία γινόταν η κατασκευή των χημικών σύμφωνα με το πόρταλ Iraqi News.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη πληροφορία για τη χρήση χημικών όπλων από την πλευρά των τρομοκρατών εμφανίστηκε τον περασμένο Αύγουστο κατά τη διάρκεια μιας μάχης μεταξύ των ισλαμιστών και της συριακής αντιπολίτευσης.

Σχετικά άρθρα