Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πληροφορίες για στρατεύματα της Σαουδικής Αραβίας κοντά στη Μοσούλη

Πληροφορίες για στρατεύματα της Σαουδικής Αραβίας κοντά στη Μοσούλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Νινευή, Σαουδική Αραβία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Το σάιτ Alghad Press μεταδίδει, επικαλούμενο τοπικές πηγές από την επαρχία της Νινευή στο βόρειο Ιράκ, ότι εκτός από τα τουρκικά στρατεύματα που έχουν στρατοπεδεύσει κοντά στη Μοσούλη, στην ίδια περιοχή υπάρχουν στρατεύματα της Σαουδικής Αραβίας και της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, γίνεται αναφορά για 800 Σαουδάραβες στρατιώτες που έχουν στρατοπεδεύσει κάπου κοντά στη Μοσούλη και 12 γερμανικά τανκς που είναι σταθμευμένα κοντά στο Φράγμα της Μοσούλης.

Όπως έχει γραφτεί πολλές φορές, Τουρκία, Σαουδική Αραβία και Κατάρ είναι οι τρεις χώρες σύμμαχοι που από κοινού υποστήριξαν τους τζιχαντιστές στη Συρία. Επίσης, η παραδοσιακή φιλία Γερμανίας και Τουρκίας είναι γνωστή.

Τώρα, ξαφνικά, όλοι αυτοί οι φίλοι και σύμμαχοι, φαίνεται ότι έχουν στείλει στρατεύματα γύρω από την κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος Μοσούλη, στρατεύματα που δεν εντάσσονται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις δράσεις του Διεθνούς Συνασπισμού που ηγούνται οι ΗΠΑ. Κάτι “περίεργο” παίζει στη Μοσούλη…

Σχετικά άρθρα