Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αιγύπτιος Ιμάμης: Οι Γάλλοι έβαλαν το Ισλαμικό Κράτος να σφάξει στο Παρίσι (βίντεο)

Αιγύπτιος Ιμάμης: Οι Γάλλοι έβαλαν το Ισλαμικό Κράτος να σφάξει στο Παρίσι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αίγυπτος, Βίντεο, Γαλλία, Ιμάμης, Ισλάμ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μουσουλμάνοι, Παρίσι, Τζαμί, Τζιχαντιστές,

Στο κήρυγμά του της Παρασκευής στο τζαμί, ο Αιγύπτιος ιμάμης σεΐχης Ταλαάτ Ζαχράν (Talaat Zahran), ο οποίος είναι και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Αλεξάνδρειας, “δίδαξε” στους πιστούς τα ακόλουθα ενδιαφέροντα σχετικά με το μακελειό που προκάλεσε το Ισλαμικό Κράτος στο Παρίσι:

“Όταν η Γαλλία είδε ότι υπάρχουν 6 εκ. μουσουλμάνοι στο έδαφός της… άρχισε να φοβάται ότι οι μουσουλμάνοι θα καταλάβουν το δημοκρατικό σύστημα, θα αναλάβουν την εξουσία και θα γίνουν υπουργοί. Για αυτό συνωμότησαν αυτή την παγίδα, έχασαν μερικές ζωές, όπως η Αμερική έχασε χιλιάδες ζωές όταν καταστράφηκαν οι Δίδυμοι Πύργοι”.

Δηλαδή, ο Αιγύπτιος ιμάμης ισχυρίστηκε ότι επειδή η Γαλλία φοβήθηκε την αύξηση του αριθμού και της δύναμης των μουσουλμάνων στο έδαφός της, προκάλεσε μόνη της το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, ώστε να μπουν πάλι οι μουσουλμάνοι στο περιθώριο.

“Όλοι ακούσατε τι συνέβη στη Γαλλία. Μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εξετέλεσαν κάποιες βομβιστικές επιθέσεις, σκοτώνοντας μερικούς φιλάθλους σε ένα γήπεδο. Επίσης επιτέθηκαν σε ένα θέατρο, σκοτώνοντας μερικούς και από εκείνους. Πώς το Ισλάμ και οι μουσουλμάνοι ωφελήθηκαν από αυτό; Τι καλό έφερε αυτό στο Ισλάμ και τους μουσουλμάνους; Το μόνο που υπηρετεί είναι η περαιτέρω διαστρέβλωση της εικόνας του Ισλάμ”.

“Πράγματι, αυτή η οργάνωση [Ισλαμικό Κράτος] και η μητρική της οργάνωση, η Αλ Κάιντα, είναι δυτικά δημιουργήματα. Δημιουργήθηκαν από την Αμερική και τη Δύση, με σκοπό να βλάψουν το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους και να συνωμοτήσουν εναντίον τους. Οι άπιστοι ξοδεύουν τεράστια ποσά για αυτόν τον σκοπό”.

“Όπως σας προανέφερα, οι Γάλλοι και άλλοι οικοδόμησαν και χρηματοδότησαν αυτές τις οργανώσεις. Αλλιώς, πώς μπόρεσαν τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους να βρουν όλα αυτά τα όπλα; Που βρήκαν όλα αυτά τα χρήματα με τα οποία ζουν; Πρώτον, η Δύση τους βοήθησε να αποδράσουν από φυλακές στη Συρία και στο Ιράκ και τους έκανε να ενταχθούν σε στρατόπεδα εκπαίδευσης, στα οποία παρέλαβαν όπλα, και στη συνέχεια όταν η Δύση άρχισε να διεξαγάγει υποκριτικές αεροπορικές επιδρομές εναντίον τους, τους έριχναν όπλα, πυρομαχικά και προμήθειες στο Ισλαμικό Κράτος, με σκοπό να τους βοηθήσουν να σκοτώνουν μουσουλμάνους”.

“Το Ισλαμικό Κράτος σκοτώνει μόνο μουσουλμάνους. Αδιαφορούν για τους ειδωλολάτρες. Όταν η Γαλλία είδε ότι υπάρχουν έξι εκατομμύρια μουσουλμάνοι στο έδαφός της, και ότι αυτοί κηρύττουν την πίστη στον Αλλάχ, άρχισε να φοβάται ότι οι μουσουλμάνοι θα καταλάβουν το δημοκρατικό σύστημα, θα αναλάβουν την εξουσία και θα γίνουν υπουργοί. Για αυτό συνωμότησαν αυτή την παγίδα, έχασαν μερικές ζωές, όπως η Αμερική έχασε χιλιάδες ζωές όταν καταστράφηκαν οι Δίδυμοι Πύργοι. Τα έκαναν όλα αυτά χρησιμοποιώντας μέλη του Ισλαμικού Κράτους”.

Σχετικά άρθρα