Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτή η 30χρονη δασκάλα δεν χόρταινε με τίποτα τον 15χρονο μαθητή της (φωτο)

Αυτή η 30χρονη δασκάλα δεν χόρταινε με τίποτα τον 15χρονο μαθητή της (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Βρετανία, Δασκάλα, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Ηνωμένο Βασίλειο, Μάντσεστερ,

Ασυγκράτητη ήταν στο πάθος της για τον 15χρονο μαθητή της η 30χρονη δασκάλα Κάρολιν Μπέριμαν (Caroline Berriman).

Η Κάρολιν γνωρίστηκε με τον 15χρονο όταν ανέλαβε να του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών και μαθηματικών. Σύντομα όμως τα ιδιαίτερα μαθήματα έγιναν “σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης”, με την 30χρονη να μην μπορεί να χαλιναγωγήσει την ακόρεστη επιθυμία της για τον 15χρονο.

Ο μαθητής κατήγγειλε ότι εξαναγκαζόταν να κάνει έρωτα στη δασκάλα του, η οποία του είχε πει μάλιστα ότι είχε μείνει και έγκυος

caroline1

Ο νεαρός ανέφερε ότι το “έκανε” με την 30χρονη τουλάχιστον 50 φορές και πως οι συνευρέσεις τους ήταν συχνές και χωρίς προφύλαξη.

Η δασκάλα καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση με αναστολή, κάτι που εξόργισε τον νεαρό: «Αν ήταν άντρας και εγώ κορίτσι, τότε η ποινή θα ήταν πιο αυστηρή», είπε στην Sun.

«Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και ανταλλάσσαμε μηνύματα και σιγά σιγά εξελίχθηκε σε κάτι που έμοιαζε με σχέση. Με τον καιρό, έγινε πιο σοβαρό», είπε και τόνισε «με σύστησε στη δίχρονη κόρη της η οποία με αποκαλούσε μπαμπά. Της έλεγα ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας της, αλλά φίλος της μητέρας της».

Η 30χρονη αποβλήθηκε από το σχολείο όπου δίδασκε στο Μάντσεστερ και εκτός από την καταδίκη των δυο ετών, της επιβλήθηκε και κοινωνική εργασία 250 ωρών.

Σχετικά άρθρα