Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες μακάβριες εκτελέσεις από τους τζιχαντιστές

Νέες μακάβριες εκτελέσεις από τους τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Σιίτες, Τζιχαντιστές, Υεμένη, Χούτι (Σιίτες Αντάρτες Υεμένη),

Το Ισλαμικό κράτος γνωστό για την αγριότητα του όσον αφορά τις μεθόδους εκτελέσεων, δημοσίευσε σειρά νέων βίντεο μαγνητοσκοπημένων στην Υεμένη, όπου η βαρβαρότητα ξεπερνά κάθε φαντασία.

Τέσσερα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή, περιέχουν τις εκτελέσεις ανταρτών που πολεμούν την κυβέρνηση της Υεμένης και την Αλ Κάιντα στην αραβική χερσόνησο, σε διαφορετικές περιοχές της ερήμου και με διαφορετικές μεθόδους όπως πληροφορεί η Daily Mail.

Το πρώτο βίντεο δείχνει την έκρηξη τεσσάρων ανθρώπων που φέρουν ισάριθμες βόμβες κρεμασμένες από το λαιμό τους.

Άλλο βίντεο προπαγανδιστικό παρουσιάζει έξι ακόμη θύματα των τζιχαντιστών σε βάρκα που βυθίζουν στο νερό ενώ τους έχουν δέσει στο σκάφος.

Οι αγριότητες του Ισλαμικού Κράτους δεν φαίνεται να έχουν όριο όπως επιβεβαιώνει άλλη βιντεοσκόπηση έξι ανδρών που εκτελούνται με εκτοξευτή ρουκετών ενώ είναι δεμένοι μεταξύ τους και καθισμένοι στην κορυφή ενός λόφου.

Ομοίως ακόμη εννέα άνθρωποι με δεμένα χέρια πίσω, αποκεφαλίστηκαν με γιαταγάνια από κουκουλοφόρους εκτελεστές του Ισλαμικού Κράτους.

Σχετικά άρθρα