Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δήλωνε υποταγή στον ηγέτη των τζιχαντιστών ενώ θέριζε ζωές στην Καλιφόρνια

Δήλωνε υποταγή στον ηγέτη των τζιχαντιστών ενώ θέριζε ζωές στην Καλιφόρνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Καλιφόρνια, Τζιχαντιστές,

Σοκαριστικά στοιχεία δίνουν οι αρχές για τους δράστες του μακελειού στην Καλιφόρνια. Ενώ η επίθεση βρισκόταν σε εξέλιξη, η Τασχφίν Μαλίκ ανέβασε μήνυμα στο Facebook, δηλώνοντας όρκο υποταγής στον ηγέτη των τζιχαντιστών Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Το μήνυμα, σύμφωνα με αξιωματούχο των ΗΠΑ, ανέβασε σε λογαριασμό με διαφορετικό όνομα. Οι αρχές ωστόσο δεν εξήγησαν πώς ήξεραν ότι η Τασχφίν Μαλίκ έκανε την ανάρτηση. Η οικογένεια του Σαιέντ Ριζουάν Φαρούκ δήλωσε πως δεν είχε ιδέα γιατί το ζευγάρι σκότωσε 14 συναδέλφους του προτού πέσουν νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία.

Οι δικηγόροι της οικογένειας δήλωσαν πως δεν ήξεραν ότι είχε αυτοσχέδιο εργαστήριο βόμβας στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τη γυναίκα του, την 6 μηνών κορούλα τους και τη μητέρα του. Δεν είχε ιδέα πως είχε ριζοσπαστικοποιηθεί. “Απλώς δεν βγάζει νόημα να μπορούν να ενεργούν σαν Bonnie και Clyde”, σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Φαρούκ. “Είναι γελοίο”, υπογράμμισε.

Σχετικά άρθρα