Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος είναι ο Έλληνας που σκοτώθηκε στο μακελειό της Καλιφόρνιας

Ποιος είναι ο Έλληνας που σκοτώθηκε στο μακελειό της Καλιφόρνιας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εβραίοι, Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Καλιφόρνια, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,

Ενας έλληνας, ο 52χρονος Νικόλας Θαλασσινός είναι ανάμεσα στους νεκρούς που άφησε πισω του ο δράστης του μακελειού στο κέντρο ατόμων με ειδικές ανάγκες στο στο Σαντ Μπερναντίνο.

Σύμφωνα με τους Τάιμς της Νέας Υόρκης. Ο Θαλασσινός ήταν συνάδελφος του δράστη. Σε τηλεφωνική συνέντευξη με την σύζυγο του θύματος, η Τζένιφερ Θαλασσινού δήλωσε ότι ο σύζυγός της που εργαζόταν ως επιθεωρητής υγείας στην επαρχία του Σαν Μπερναντίνο, συμμετείχε στην ίδια ομάδα εργαζομένων με τον Σαϊέντ Φαρούκ, ο οποίος είχε τις ίδιες αρμοδιότητες.

«Είχε δουλέψει μαζί του. Μιλούσε μαζί του. Δεν υπήρξε τίποτε αρνητικό» λέει η κα. Θαλασσινού αναφερόμενη στην συμπεριφορά του νεαρού δράστη. Η ίδια δηλώνει ότι δεν είχε καμία ένδειξη για το εάν ο 28χρονος Φαρούκ είχε τελευταία ριζοσπαστικοποιηθεί με ισλαμικές ομάδες.

Η Τζένιφερ Θαλασσινού δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα ότι ο σύζυγός της ήταν επικριτής των τζιχαντιστών του ISIS και μιλούσε ανοικτά εναντίον του ισλαμικού κράτους.

Στην ιστοσελίδα του στο facebook ο Θαλασσινός εμφανίζεται να υποστηρίζει συντηρητικές απόψεις με συχνές αναφορές στην θρησκεία. Η εφημερίδα προσθέτει ότι το ζευγάρι ανήκαν στην αίρεση του Μεσσιανικού Ιουδαϊσμού, που συνδυάζει στοιχεία του Ιουδαϊσμού με τον Χριστιανισμό.

Σχετικά άρθρα