Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αιμομιξία: Πατέρας και κόρη έκαναν παιδί και θέλουν να το μεγαλώσουν μαζί!

Αιμομιξία: Πατέρας και κόρη έκαναν παιδί και θέλουν να το μεγαλώσουν μαζί!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιμομιξία, Ισπανία, Πατέρας,

Αιμομιξία στην Ισπανία. Μια απίστευτα σοκαριστική υπόθεση αποκάλυψε η Ισπανική εφημερίδα Cronica Balear, όπου πατέρας και κόρη απέκτησαν παιδί από την αιμομικτική τους σχέση και θέλουν να το μεγαλώσουν μαζί.

Σύμφωνα με την Ισπανική εφημερίδα ο 36χρονος Κρις , απέκτησε παιδί με την 18χρονη κόρη του Σάρα και όπως αναφέρουν χωρίς καμία αναστολή , θέλουν να πάρουν πίσω το παιδί της αιμομικτικής σχέσης τους , που βρίσκεται σε κρατικό ίδρυμα.

Μάλιστα πατέρας και κόρη που είναι ζευγάρι αποκάλυψαν οι ίδιοι την αιμομικτική τους σχέση στην εφημερίδα , εκφράζοντας την επιθυμία τους να αναλάβουν την κηδεμονία της νεογέννητης κόρης τους, που βρίσκεται σε κρατικό ίδρυμα.

Όπως δήλωσαν στην εφημερίδα μάλιστα από κοινού δεν θεωρούν ότι υπάρχει κάτι παράνομο και αφύσικο στην σχέση τους και υποστήριξαν πως η ερωτική τους σχέση ξεκίνησε… φυσιολογικά.

Αρχικά φλέρταραν και την συνέχεια εκείνος προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Η 18χρονη υποστηρίζει πως ποτέ δεν τον αντιμετώπισε σαν πατρική φιγούρα αλλά τον έβλεπε πάντα ως έναν γοητευτικό άντρα. Ωστόσο, κατανοεί πως για πολλούς ανθρώπους η ερωτική σχέση με τον πατέρα της είναι ασυνήθιστη, αλλά, είναι καλύτερο για το παιδί του ζευγαριού να το μεγαλώσουν οι γονείς του παρά να δοθεί για υιοθεσία ή να μεγαλώσει σε ίδρυμα.

Το ζευγάρι επιμένει πως η σχέση τους είναι μια «σχέση μεγάλης αγάπης» ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο 36χρονος έχει κατηγορηθεί για κακοποίηση της πρώην συζύγου του και μητέρας της κόρης του.

Σχετικά άρθρα