Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με καλάσνικοφ και περίστροφα θα πετούν οι Ρώσοι πιλότοι

Με καλάσνικοφ και περίστροφα θα πετούν οι Ρώσοι πιλότοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Καλάσνικοφ, Κρεμλίνο, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Όλοι οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών που θα πετούν πλέον πάνω από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, θα είναι εξοπλισμένοι με καλάσνικοφ και περίστροφα, έπειτα από εντολή του Κρεμλίνου, ώστε οι πιλότοι να είναι έτοιμοι για μάχη σε περίπτωση νέας κατάρριψης.

sfaires_0

Μετά το θάνατο του Όλεγκ Πεσκόφ από πυρά ανταρτών στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας έπειτα από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, ο ρωσικός στρατός αναπροσαρμόζεται.

Το Κρεμλίνο έδωσε εντολή, όλοι οι πιλότοι που πετούν στην συγκεκριμένη περιοχή και στις επιχειρήσεις κατά του ISIS, να έχουν πάνω τους ΑΚ-47 και περίστροφα προκειμένου να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους σε περίπτωση νέας επίθεσης.

Στη βάση του ρωσικού στρατού στην Λατάκια της Συρίας, οι πιλότοι εμφανίστηκαν μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς με τα κρυμμένα όπλα και τις σφαίρες στα γιλέκα τους καθώς και με τα περίστροφα στα χέρια.

sfaires2_0

Οσο για τα καλάζνικοφ, αυτά τοποθετούνται πλέον ακριβώς κάτω από το κάθισμα των πιλότων ώστε αν χρειαστεί να φτάσει η στιγμής της εκτόξευσης, το όπλο να φύγει μαζί με τον πιλότο, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει ώστε να αμυνθεί στο έδαφος. Αρκετά μαχητικά αεροσκάφη, εκτός από το καλάζνικοφ, εφοδιάζονται και με το αυτόματο Strechkin, όπλα πάνω στα οποία είναι εκπαιδευμένοι οι Ρώσοι πιλότοι.

Σχετικά άρθρα