Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βροντερό βίντεο! Ρωσικές βόμβες στη Συρία σκάνε λίγα μέτρα από την κάμερα (βίντεο)

Βροντερό βίντεο! Ρωσικές βόμβες στη Συρία σκάνε λίγα μέτρα από την κάμερα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Αλ Κάιντα, Αχράρ Αλ Σαμ, Βίντεο, Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Χάμα (Επιφάνεια),

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε τη Δευτέρα σφοδρότατο βομβαρδισμό σε θέσεις των “μετριοπαθών” τζιχαντιστών στην κωμόπολη Αλ Λαταμνάχ (Al Lataminah) στη βόρεια Συρία, στην επαρχία Χάμα.

Η στιγμή που οι ρωσικές βόμβες έσκαγαν στις θέσεις των τζιχαντιστών καταγράφηκε από τους ίδιους τους μετριοπαθείς σε βίντεο, που ένιωθαν τη γη ολόγυρά τους να τρέμει και ακούγονται να επαναλαμβάνουν φοβισμένα “Αλλάχ Ακμπάρ, Αλλάχ Ακμπάρ”, δηλαδή “ο Θεός είναι μεγάλος”.

Ο πληθυσμός της Αλ Λαταμνάχ είναι κυρίως σουνίτες μουσουλμάνοι που συμμετέχουν ενεργά στην ισλαμιστική εξέγερση στη Συρία.

Στη συγκεκριμένη περιοχή δρουν 20 συνολικά τζιχαντιστικές οργανώσεις που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα.

Η πιο ισχυρή ένοπλη συμμορία στην Αλ Λαταμνάχ είναι η Αχράρ Αλ Σαμ, το δεύτερο μεγαλύτερο παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία μετά το Μέτωπο Αλ Νούσρα.

Η Αχράρ Αλ Σαμ έχει επίσης δηλώσει σύμμαχος της Τουρκίας. Με άλλα λόγια, ο Πούτιν ξέρει πολύ καλά ποιους βομβαρδίζει!

Δείτε το βίντεο με τις ρωσικές βόμβες να σκάνε μόλις λίγα μέτρα από εκεί που είναι κρυμμένοι οι τζιχαντιστές και καταγράφουν με την κάμερα:

Σχετικά άρθρα