Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Μετριοπαθείς» τζιχαντιστές έριξαν με πυραύλους σε Ρώσους δημοσιογράφους (βίντεο)

«Μετριοπαθείς» τζιχαντιστές έριξαν με πυραύλους σε Ρώσους δημοσιογράφους (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Βίντεο, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμιστές, Λαττάκεια (Λαοδίκεια), Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Επίθεση με αμερικανικούς πυραύλους Tow εναντίον φορτηγού που μετέφερε μεταξύ άλλων και Ρώσους δημοσιογράφους του δικτύου Russia Today εξαπέλυσαν «μετριοπαθείς» τζιχαντιστές στην ευρύτερη περιοχή της Λαττάκειας.

Σύμφωνα με το Russia Today η επίθεση έγινε από τους «μετριοπαθείς» που εξοπλίζει το καθεστώς Ερντογάν, μεταξύ των οποίων και οι Τουρκμένοι τζιχαντιστές που μάχονται με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) και την Αλ Νούσρα (παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία).

Στο φορτηγό βρισκόταν ο δημοσιογράφος Roman Kosarev.

Υπενθυμίζεται ότι με αντιαρματικού πυραύλους Tow οι «μετριοπαθείς» τζιχαντιστές, συνεργάτες του Ερντογάν στη Συρία είχαν ανατινάξει το ρωσικό ελικόπτερο που έψαχνε τα ίχνη των δύο πιλότων μετά την κατάρριψη του ρωσικού Su-24.

Οι πύραυλοι TOW είναι αμερικανικής κατασκευής, ωστόσο θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι με αυτούς έχει προμηθεύσει ο Ερντογάν τους τζιχαντιστές. Η Τουρκία έχει προμηθευθεί μεγάλες ποσότητες Tow από τις ΗΠΑ τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε τα βίντεο

Εδώ είναι το βίντεο στο οποίο ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός ισχυρίζεται ότι κατέρριψε το ρωσικό ελικόπτερο με αντιαρματικά Tow

Σχετικά άρθρα