Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 10 αμάχους και τους κρέμασε από κολόνες ρεύματος

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 10 αμάχους και τους κρέμασε από κολόνες ρεύματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κιρκούκ, Τζιχαντιστές,

Μια τοπική πηγή από την επαρχία Κιρκούκ του Ιράκ είπε σε δημοσιογράφους ότι το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 10 αμάχους και στη συνέχεια κρέμασε τα άψυχα κορμιά τους από κολόνες της εταιρείας ηλεκτρισμού. Το νέο έγκλημα συνέβη στα νοτιοδυτικά της επαρχίας.

“Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 10 πολίτες στην περιοχή της Ζαμπ, στη Χαγουίτζα, 75 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Κιρκούκ και κρέμασε τα κορμιά τους από κολόνες του ηλεκτρικού”, είπε η πηγή.

Οι άνθρωποι εκτελέστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, επειδή κατηγορήθηκαν ότι ήθελαν να διαφύγουν από τα εδάφη που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος και αρνήθηκαν να γίνουν μέλη της οργάνωσης.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες για εκτελέσεις αμάχων σε περιοχές του δυτικού Ιράκ που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος, με την κατηγορία ότι ήθελαν να διαφύγουν προς τις περιοχές που ελέγχει η κυβέρνηση.

Το Ισλαμικό Κράτος πρόσφατα συνέλαβε δεκάδες Ιρακινούς που ήταν μέλη του, οι οποίοι φαίνεται ότι προσπάθησαν να εγκαταλείψουν την πόλη Ραμάντι, στην επαρχία Άνμπαρ, για να φύγουν μακριά από τα εδάφη που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος.

«Η οργάνωση εκτέλεσε 8 ντόπια μέλη της στην πόλη Ζανκούρα, στην επαρχία της Άνμπαρ», είπε η ίδια πηγή.

Παράλληλα, ξένοι εθελοντές μέλη στο Ισλαμικό Κράτος έχουν εξαπολύσει ένα πογκρόμ διώξεων Ιρακινών που είναι μέλη στο Ισλαμικό Κράτος, και έχουν εκτελέσει πολλούς, κατηγορώντας τους για εσχάτη προδοσία.

Σχετικά άρθρα