Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τζιχαντιστές μπήκαν στο καμαρίνι των Eagles και σφάγιασαν όσους βρήκαν

Οι τζιχαντιστές μπήκαν στο καμαρίνι των Eagles και σφάγιασαν όσους βρήκαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παρίσι, Τζιχαντιστές,

Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα Eagles of Death Metal, που βρισκόταν στη σκηνή του θεάτρου Μπατακλάν στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου όταν εισέβαλαν οι οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος και άρχισαν να ρίχνουν στο ψαχνό πάνω στους θεατές, δήλωσε ότι κάποιοι από τους ανθρώπους σκοτώθηκαν μέσα στο καμαρίνι τους, όπου είχαν αναζητήσει καταφύγιο.

Ο Τζέσε Χιους, τραγουδιστής του συγκροτήματος, παραχώρησε συνέντευξη στο διεθνές τηλεοπτικό κανάλι Vice, η οποία θα μεταδοθεί στον ιστότοπό του την επόμενη εβδομάδα.

Ένα απόσπασμα 30 δευτερολέπτων όμως δόθηκε το Σάββατο στη δημοσιότητα. Είναι η πρώτη φορά που κάποιο μέλος των Eagles of Death Metal μιλά για την τρομοκρατική επίθεση.

«Πολλοί άνθρωποι κρύφτηκαν στο καμαρίνι μας και οι δολοφόνοι κατάφεραν να μπουν σε αυτό και τους σκότωσαν όλους, εκτός από ένα παιδί που κρυβόταν κάτω από το δερμάτινο σακάκι μου», είπε ο Χιους στη συνέντευξη, ενώ στο πλευρό του βρισκόταν ο συνιδρυτής του συγκροτήματος Τζομ Χομ.

«Οι άνθρωποι έκαναν τους πεθαμένους και ήταν πολύ φοβισμένοι», πρόσθεσε ο Χιους με τη φωνή του να τρέμει.

«Ένας βασικός λόγος που σκοτώθηκαν τόσοι άνθρωποι ήταν πάρα πολλοί δεν ήθελαν να αφήσουν τους φίλους τους. Πάρα πολλοί άνθρωποι έβαλαν τον εαυτό τους μπροστά από άλλους», εξήγησε.

Οι Eagles of Death Metal βρίσκονταν στη σκηνή στο Μπατακλάν όταν οι τζιχαντιστές εισέβαλαν και άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τουλάχιστον 89 ανθρώπους.

Σχετικά άρθρα