Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συναγερμός: Τζιχαντιστές ετοιμάζουν χτύπημα σε συνέδριο στη Μαλαισία!

Συναγερμός: Τζιχαντιστές ετοιμάζουν χτύπημα σε συνέδριο στη Μαλαισία!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία, Τζιχαντιστές,

Επείγον σήμα κάνει λόγο για τουλάχιστον 10 βομβιστές αυτοκτονίας που έχουν σταλεί από το Ισλαμικό Κράτος στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ, με στόχο να αιματοκυλίσουν τη Σύνοδο της Ομοσπονδίας Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Στη Σύνοδο της ASEAN που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο θα συμμετάσχουν ηγέτες από 18 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Ρωσίας, Ιαπωνίας και Κίνας.ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Σίνζο Άμπε ήδη έχουν φτάσει στη χώρα για τη Σύνοδο.

Ο αρχηγός της μαλαισιανής αστυνομίας επιβεβαίωσε την ύπαρξη του σχετικού εγγράφου, το οποίο διέρρευσε από μυστική συνάντηση μεταξύ μελών της Αμπού Σαγιάφ.

Περισσότερα στοιχεία που ήρθαν στο φως αποκάλυψαν πως το έγγραφο έχει ημερομηνία, μόλις αυτή της 16ης Νοεμβρίου και σε αυτή συμμετείχαν και μέλη μιας οργάνωσης που δραστηριοποιείται ανοιχτά στις Φιλιππίνες, λέγεται ότι υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και την Κίνα, και αποσκοπεί στην αυτονομία της περιοχής Μπανγκσαμόρο των Φιλιππίνων, για λογαριασμό της εθνικής ομάδας Μόρο που υπάρχει στην περιοχή.

Σχετικά άρθρα