Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τζιχαντιστές πετάνε τους νεκρούς τους σε αποχετεύσεις για να κρύψουν απώλειες!

Οι τζιχαντιστές πετάνε τους νεκρούς τους σε αποχετεύσεις για να κρύψουν απώλειες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,

Το Ισλαμικό Κράτος και οι άλλες τζιχαντιστικές οργανώσεις έχουν δεχθεί τόσο ισχυρά πλήγματα από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές, που πέτανε τα πτώματα των νεκρών τζιχαντιστών σε λάκκους αποχέτευσης που πλέον μετατρέπουν σε ομαδικούς τάφους. Ούτε λόγος δεν γίνεται για μια σωστή μουσουλμανική κηδεία, γράφει η βρετανική Express.

Το ίδιο το Ισλαμικό Κράτος παραδέχθηκε ότι τρεις σημαντικοί οπλαρχηγοί του σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές αυτή την εβδομάδα.

Το Ισλαμικό Κράτος, για να μην γίνουν γνωστές οι απώλειές του, κρύβει τα πτώματα και τα θάβει τη νύχτα, σύμφωνα με μοσχοβίτικες πηγές που επικαλείται η Express.

Ο Ρώσος συνταγματάρχης Αντρέι Καρταπόλοφ δήλωσε: “Οι τζιχαντιστές παραδέχθηκαν ότι σκοτώθηκαν οι Αμπού Νουρλμπαγκάσι, Μουχάμαντ Ιμπν Καϊράτ και Αλ Οκάμπ, από τους ρωσικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς στο Χαλέπι”.

“Με σκοπό να κρύψουν τον πραγματικό αριθμό των απώλειών τους, οι νεκροί αλλά και οι τραυματίες απομακρύνονται τη νύχτα”.

“Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εξαιτίας των βαριών απωλειών και της αδυναμίας να θάψουν όλους τους νεκρούς τρομοκράτες σύμφωνα με τα ισλαμικά έθιμα, οι οπλαρχηγοί αποφάσισαν να παραχώνουν τα πτώματα σε λάκκους αποχέτευσης”.

Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι εξαιτίας των σφοδρών βομβαρδισμών έχει παρατηρηθεί τζιχαντιστές να αρνούνται να υπακούσουν στις εντολές των ανωτέρων τους.

“Ο οπλαρχηγός Αμπού Χασάν δεν εκτέλεσε διαταγή να προωθηθεί στο χωριό Τελμπίσα, άλλοι τζιχαντιστές αρνήθηκαν να επιτεθούν σε Σύρους στρατιώτες”.

Βεβαίως αυτά που ισχυρίζονται οι Ρώσοι αξιωματικοί δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν από άλλες πηγές. Επίσης, οι Ρώσοι επιμένουν ότι βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος αναφερόμενοι σε περιοχές που δρα η Αλ Κάιντα, και αυτό δημιουργεί σύγχυση στις πληροφορίες που ανακοινώνουν.

Την Τετάρτη μόνο, οι Ρώσοι εξαπέλυσαν 126 αεροπορικές επιδρομές, χτυπώντας διυλιστήρια των τζιχαντιστών, αποθήκες πυρομαχικών και ένα εργοστάσιο που κατασκεύαζε όλμους.

Οι Ρώσοι υποστηρίζουν επίσης ότι κατέστρεψαν 500 φορτηγά που μετέφεραν λαθραίο πετρέλαιο τις τελευταίες ημέρες.

Σχετικά άρθρα