Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίντεο ντοκουμένο από τη στιγμή της επίθεσης σε εστιατόριο στο Παρίσι

Βίντεο ντοκουμένο από τη στιγμή της επίθεσης σε εστιατόριο στο Παρίσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Γαλλία, Επίθεση Καλάσνικοφ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παρίσι, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,

Σοκάρει το νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεση στο Παρίσι.

Το βίντεο αυτό το έφερε στο φως η Daily Mail και δείχνει έναν από τους τρομοκράτες, πιστεύεται ότι είναι ο καταζητούμενος Σαλάχ Αμπντεσλάμ να σκορπά τον τρόμο σε εστιατόριο.

Tο βίντεο δείχνει τον κόσμο που βρίσκεται στο εστιατόριο χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθήσει. Ξαφνικά ο τρομοκράτης αρχίζει να πυροβολεί και οι θαμώνες έντρομοι προσπαθούν να καλυφθούν. Ενας άνδρας που φορά μπλε μπλούχα κρατά καλάσνικοφ και πυροβολεί αδιακρίτως.

Ο τρομοκράτης πλησιάζει τη βιτρίνα του καταστήματος και εντοπίζει μια γυναίκα. Σηκώνει το καλάσνικοφ και ετοιμαζεται να την πυροβολήσει στο κεφάλι όμως το όπλο φαίνεται να μπλοκάρει. Ο τζιχαντιστής φεύγει. Συνολικά εκτιμάται ότι στο συγκεκριμένο εστιατόριο έπεσαν περισσότερες από 30 σφαίρες με τη βρετανική εφημερίδα να υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος τρομοκράτης είναι ο καταζητούμενος Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Σχετικά άρθρα