Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διευθυντής CIA: Να περιμένετε και άλλα χτυπήματα από το Ισλαμικό Κράτος

Διευθυντής CIA: Να περιμένετε και άλλα χτυπήματα από το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CIA - Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, ISIL, ISIS, Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Ουάσιγκτον, Παρίσι, Τζιχαντιστές, Τζον Μπρέναν,

Μία τρομακτικά ανησυχητική εκτίμηση έκανε ο διευθυντής της CIA, προειδοποιώντας ότι το αιματοκύλισμα στο Παρίσι δεν ήταν το μοναδικό στα σχέδια των τζιχαντιστών.

Ο Τζον Μπρέναν παραδέχθηκε ότι περιμένει κι άλλες επιχειρήσεις από το Ισλαμικό Κράτος, οι οποίες ήδη προετοιμάζονται. «Οι αρχές ασφαλείας και οι μυστικές υπηρεσίες αυτή τη στιγμή δουλεύουν πυρετωδώς για να διαπιστώσουν τι άλλο μπορούν να κάνουν ώστε να αποκαλύψουν αυτά τα σχέδια», είπε μιλώντας σε ένα think tank στην Ουάσιγκτον.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τις επιθέσεις στο Παρίσι ως πολύ προσεκτικά σχεδιασμένες και εκτελεσμένες. «Δεν είναι κάτι που έγινε μέσα σε μερικές ημέρες. Είναι κάτι που σχεδιάστηκε προσεκτικά, για αρκετούς μήνες, ώστε να βρουν αυτούς που θα τα εκτελέσουν, τα όπλα, τα εκρηκτικά, τα γιλέκα- αυτοκτονίας», πρόσθεσε ο Μπρέναν.

«Θα περίμενα ότι αυτή δεν είναι η μόνη επιχείρηση σε εξέλιξη από το Ισλαμικό Κράτος», τόνισε ακόμη ο διευθυντής της CIA.

Σχετικά άρθρα