Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΕΚΔΙΚΗΣΗ! Η Γαλλία ισοπεδώνει την πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους – Βρέχει φωτιά!

ΕΚΔΙΚΗΣΗ! Η Γαλλία ισοπεδώνει την πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους – Βρέχει φωτιά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ράκα, Συρία, Τζιχαντιστές,

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που αναρτούνται στο Twitter από ανεξάρτητες ειδησεογραφικές πηγές και Σύρους ακτιβιστές δημοσιογράφους, η Γαλλία είναι η χώρα που έχει εξαπολύσει ολοκληρωτικό βομβαρδισμό την Κυριακή το βράδυ στην ντε φάκτο πρωτεύουσα των τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος, πόλη Ράκα στην κεντρική Συρία.

Μέχρι τις 22.30 ώρα Ελλάδος οι αεροπορικές επιδρομές είχαν φτάσει τις 30, όπως λένε κάτοικοι της πόλης, ενώ όπως φαίνεται η Γαλλία δεν πρόκειται να σταματήσει. Έτσι αισθάνονται.

Τα γαλλικά μαχητικά αεροπλάνα λαμβάνουν πληροφορίες για στόχους από τους Αμερικανούς, σηκώνονται και βομβαρδίζουν την πόλη που το Ισλαμικό Κράτος θεωρεί πρωτεύουσα του χαλιφάτου του.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα γαλλικά μαχητικά έχουν χτυπήσει δημόσια κτίρια, νοσοκομεία, το γήπεδο , το Μουσείο και θέσεις τζιχαντιστών στα περίχωρα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, στις 17.30 το απόγευμα της Κυριακής εμφανίστηκαν πολλά ντρον, μη επανδρωμένα αεροπλάνα, προφανώς για αναγνώριση στόχων.

Το ηλεκτρικό ρεύμα στη Ράκα είναι κομμένο, για να καλυφθεί το Ισλαμικό Κράτος στο σκοτάδι. Τα υπερσύγχρονα αεροσκάφη δεν χρειάζονται όμως επίγεια φώτα για να βρίσκουν τους στόχους τους.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το αποτέλεσμα του μεγάλου βομβαρδισμού εάν δεν σταματήσει και εάν δεν ξημερώσει. Όσοι καταφέρνουν και δίνουν πληροφορίες περιγράφουν μια επίγεια κόλαση…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23.06: Ακόμα 10 μαχητικά αεροσκάφη χτύπησαν τη Ράκα. Έριξαν συνολικά 20 βόμβες στο διοικητήριο των τζιχαντιστών, στο κέντρο στρατολόγησης, σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης και σε αποθήκη πυρομαχικών.

Σχετικά άρθρα