Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Πανικός στο Παρίσι από λάθος συναγερμό για τζιχαντιστικό χτύπημα

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Πανικός στο Παρίσι από λάθος συναγερμό για τζιχαντιστικό χτύπημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παρίσι, Τζιχαντιστές,

Ενδεικτικό του αποτελέσματος της τρομοκρατίας, δηλαδή του πανικού και του φόβου στις ψυχές των ανθρώπων, είναι το βίντεο που θα δείτε από τη στιγμή που οι Παριζιάνοι νόμισαν ότι δέχονται ξανά επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος.

Κόκκινος συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 20.00 ώρα Ελλάδος στο Παρίσι, καθώς ακούστηκαν δυνατοί ήχοι, σαν πυροβολισμοί, σε περιοχή κοντά στην Παναγία των Παρισίων, όπου τελείται επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θυμάτων των επιθέσεων.

Αμέσως ένα μεγάλο τμήμα της περιοχής αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού, ενώ οι άνδρες των Αρχών ασφαλείας άρχισαν να απομακρύνουν τον κόσμο.

Εκατοντάδες Γάλλοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι προς πάσα κατεύθυνση, ενώ κάποιοι σε κατάσταση σοκ αναζητούσαν καταφύγιο σε σπίτια και ξενοδοχεία.

Λίγη ώρα αργότερα οι Αρχές έβαλαν τέλος στον συναγερμό που είχαν σημάνει, ανακοινώνοντας ότι δεν επρόκειτο για πυροβολισμούς, αλλά για κροτίδες και ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα