Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αεροπλάνα βομβαρδίζουν ανηλεώς την πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους

Αεροπλάνα βομβαρδίζουν ανηλεώς την πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ράκα, Συρία, Τζιχαντιστές,

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν μέσω Twitter οι δημοσιογράφοι ακτιβιστές του σάιτ “Η Ράκα σφάζεται Σιωπηλά”, η ντε φάκτο πρωτεύουσα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, πόλη Ράκα στην κεντρική Συρία, δέχεται σφοδρότατο βομβαρδισμό το βράδυ της Κυριακής.

Μέχρι και τις 21.30, ώρα Ελλάδας, είχαν γίνει 15 αεροπορικές επιδρομές στη Ράκα, ενώ αυτό που προξενεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι μέσα από την πόλη ακούγονται πυροβολισμοί. Ποιοι βάλουν εναντίον ποιων δεν προσδιορίζεται.

Στη Ράκα υπάρχει διακοπή ρεύματος, προφανώς το Ισλαμικό Κράτος έκοψε το ηλεκτρικό για να “καλυφθεί” στο απόλυτο σκοτάδι, αλλά τα αεροπλάνα -που επίσης δεν γνωρίζουμε ποιος βομβαρδίζει- γνωρίζουν τους στόχους τους γιατί στις 17.30 το απόγευμα της Κυριακής είχαν αναφερθεί πολλά ντρον πάνω από την πόλη, προφανώς έκαναν αναγνώριση για την αεροπορική επιδρομή που θα ακολουθούσε.

Σχετικά άρθρα