Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ραγίζει καρδιές η 22χρονη που γλίτωσε από τη σφαγή: “Σας αγαπώ, όλους”

Ραγίζει καρδιές η 22χρονη που γλίτωσε από τη σφαγή: “Σας αγαπώ, όλους”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παρίσι, Τζιχαντιστές,

Μια νεαρή γυναίκα από τη Νότια Αφρική, η Ίσομπελ Μπόουντερι (Isobel Bowdery), 22 ετών, είναι μεταξύ όσων γλίτωσαν την τρομερή σφαγή στο θέατρο Μπατακλάν (Bataclan) την Παρασκευή.

Η Ισομπέλ ανάρτησε στο Facebook ένα συναισθηματικά φορτισμένο κείμενο, στο οποίο περιγράφει τις στιγμές που έζησε. Μαζί δημοσίευσε και μια φωτογραφία με το ματωμένο μπλουζάκι που φόραγε στη συναυλία.

Στην ανάρτησή της ευχαριστεί τους άγνωστους συνανθρώπους που τη βοήθησαν. Από τον άνδρα που την έσωσε, μέχρι ένα ζευγάρι που το άκουσε να ανταλλάσσουν, πριν ξεψυχήσουν, τα τελευταία τους λόγια αγάπης.

Όπως διηγείται, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, όταν άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί, ήταν ότι επρόκειτο για κάποιο σόου του συγκροτήματος Eagles of Death Metal.

Σύντομα όμως κατάλαβε ότι δεν ήταν… φάρσα.

“Δεκάδες άνθρωποι πυροβολήθηκαν μπροστά στα μάτια μου. Λίμνες αίματος παντού. Λυγμοί ανδρών που κρατούσαν αγκαλιά τις σκοτωμένες συντρόφους τους”, γράφει.

Η Ισομπέλ υποκρίθηκε τη νεκρή για περισσότερο από μια ώρα, προσπαθώντας να κρατήσει την ανάσα της, να μην αντιληφθούν οι τζιχαντιστές ότι είναι ακόμα ζωντανή και της ρίξουν.

“Καθώς ήμουν πεσμένη μέσα τα αίματα ξένων ανθρώπων και περίμενα και εγώ μια σφαίρα να βάλει τέλος στη σύντομη ζωή μου, θυμήθηκα κάθε πρόσωπο που αγάπησα κάποια στιγμή στη ζωή μου και ψιθύρισα, σας αγαπώ”, έγραψε.

Στην επίθεση των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο θέατρο σκοτώθηκαν περισσότεροι από 80 άνθρωποι.

Συνολικά, έπεσαν νεκροί σε όλα τα τρομοκρατικά χτυπήματα 129 άνθρωποι και 352 τραυματίστηκαν, από τους οποίους οι 99 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

isobel2

Σχετικά άρθρα