Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρυξέλλες: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στη γειτονιά που έμεναν 3 δράστες

Βρυξέλλες: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στη γειτονιά που έμεναν 3 δράστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βομβιστική Επίθεση, Βρυξέλλες, Γαλλία, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παρίσι, Τζιχαντιστές,

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στις Βρυξέλλες στη συνοικία Molenbeek.

Σύμφωνα με την βελγική τηλεόραση η επιχείρηση πραγματοποιείται στη συνοικία Molenbeek και σχετίζεται με τις επιθέσεις που έγιναν χθες στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι 3 από τους 8 δράστες του αιματοκυλίσματος στο Παρίσι, διέμεναν σε αυτή τη γειτονιά των Βρυξελλών.

Ομάδα βαριά οπλισμένων ανδρών των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας έκαναν έρευνες σε ξενοδοχείο αλλά και σε τουλάχιστον 3 σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε και μια σύλληψη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει τις πληροφορίες . Ο δήμαρχος της Molenbeek, Françoise Schepmans λέει ότι δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιώσει ούτε να αρνηθεί ότι υπάρχει όντως μια σχέση μεταξύ των επιθέσεων στο Παρίσι και του δήμου του.

Σύμφωνα με το αραβόφωνο BBC, η αστυνομία αναζητά ένα μαύρο αυτοκίνητο με βελγικές πινακίδες κυκλοφορίας και τρεις επιβαίνοντες τους οποίους έχουν εντοπίσει αρκετοί μάρτυρες,

Το Γραφείο του Ομοσπονδιακού Εισαγγελέα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αργά το βράδυ για τα αποτελέσματα των ερευνών.

Σχετικά άρθρα