Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έφοδος Ισραηλινών σε νοσοκομείο για τη σύλληψη τζιχαντιστή της Χαμάς (βίντεο)

Έφοδος Ισραηλινών σε νοσοκομείο για τη σύλληψη τζιχαντιστή της Χαμάς (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς, Χεβρώνα,

Ισραηλινοί στρατιώτες μαζί με συνοριοφύλακες και άνδρες της ισραηλινής Ασφάλειας, συνέλαβαν το βράδυ της Τετάρτης σε νοσοκομείο της Δυτικής Όχθης έναν τρομοκράτη της Χαμάς ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν 58χρονο Ισραηλινό πριν δύο εβδομάδες.

Το θύμα εκείνης της επίθεσης, Μπεν Αχαρόν, 58 ετών, μαχαιρώθηκε στο στήθος αλλά κατάφερε να σωθεί δίνοντας μάχη με τον τζιχαντιστή.

Το αυτοκίνητο του Μπεν Αχαρόν αρχικά δέχθηκε βροχή από πέτρες καθώς κινούνταν. Ο Ισραηλινός σταμάτησε λίγα μέτρα παρακάτω και βγήκε από το όχημά του για να εξετάσει τι ζημιές είχε υποστεί. Τότε δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι από τον Αζάμ Αζάτ Σαμπαντάν Σαλάντλα, 20 ετών.

Ο Μπεν Αχαρόν αν και χτυπημένος στο στήθος από το μαχαίρι, κατάφερε να τραβήξει το πιστόλι του και να πυροβολήσει τον τζιχαντιστή της Χαμάς, ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε.

Ο τραυματισμένος Χαμασίτης κατέφυγε στο νοσοκομείο Αλχαλί, στη Χεβρώνα. Ισραηλινοί στρατιώτες ανακάλυψαν ότι ο τρομοκράτης νοσηλευόταν στο εν λόγω νοσοκομείο και οργανώθηκε επιχείριση σύλληψής του.

hamas Ο μαχαιροβγάλτης της Χαμάς, Αζάμ Αζάτ Σαμπαντάν Σαλάντλα, μεταφέρθηκε μετά τη σύλληψη του στο νοσοκομείο της Χεβρώνας σε ισραηλινό νοσοκομείο φρουρούμενος.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρισης σύλληψης του Χαμασίτη στο νοσοκομείο της Χεβρώνας, ο ξάδελφός του επιτέθηκε στους Αστυνομικούς, οι οποίοι και τον σκότωσαν. Είναι η φωτογραφία που ακολουθεί:

hamas2

Δείτε σε βίντεο την επιχείριση των Ισραηλινών στο νοσοκομείο για τη σύλληψη του τζιχαντιστή. Οι Ισραηλινοί, όπως βλέπετε και στις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας, ήταν μεταμφιεσμένοι σε Άραβες:

Σχετικά άρθρα