Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εντυπωσιακό βίντεο – Οι Κούρδοι ανατινάζουν φορτηγό βόμβα ενώ τρέχει καταπάνω τους!

Εντυπωσιακό βίντεο – Οι Κούρδοι ανατινάζουν φορτηγό βόμβα ενώ τρέχει καταπάνω τους!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Χασάκα,

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Το Ισλαμικό Κράτος στέλνει ένα φορτηγό, που το έχει μετατρέψει σε όχημα βόμβα, να πέσει πάνω στις θέσεις των Κούρδων στις μάχες που διεξάγονται στην επαρχία Χασάκα στη βορειοανατολική Συρία.

Οι Κούρδοι του YPG, που πλέον μάχονται ως Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), έμπειροι στην αντιμετώπιση τέτοιων επιθέσεων αυτοκτονίας, έχουν βάλει στο στόχο το VBIED (αυτή είναι η διεθνής ονομασία των οχημάτων – βόμβες που χρησιμοποιούνται σε αποστολές αυτοκτονίας) και του ρίχνουν συνεχώς.

Την όλη προσπάθεια καταγράφει με κάμερα ένας Κούρδους στρατιώτης.

Το VBIED κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Ο τζιχαντιστής αυτοκτονίας που βρίσκεται στο τιμόνι έχει μόνο μια έγνοια. Να ανατιναχθεί μαζί με το όχημα, πάνω στις κουρδικές θέσεις, να προκαλέσει μακελειό, ώστε να πάει στον παράδεισο ήρωας και να πάρει περισσότερες παρθένες για τη θυσία του.

Για κακή του τύχη, όμως, οι Κούρδοι έχουν μάθει πλέον να ανατινάζουν τα VBIED πριν τους φτάσουν. Στο βίντεο βλέπετε μια εντυπωσιακή έκρηξη, που θα προκαλούσε άπειρες απώλειες εάν συνέβαινε πάνω στις κουρδικά οχυρώματα.

Σχετικά άρθρα