Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

23 άμαχοι, μεταξύ τους και παιδιά, νεκροί από τον βομβαρδισμό στη Ντούμα

23 άμαχοι, μεταξύ τους και παιδιά, νεκροί από τον βομβαρδισμό στη Ντούμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Δαμασκός, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμιστές, Ντούμα, Συρία, Τζιχαντιστές,

Τουλάχιστον 23 άμαχοι, ανάμεσά τους έξι παιδιά, σκοτώθηκαν το Σάββατο κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών, κατά πάσα πιθανότητα ρωσικών, κατά προπυργίου των “μετριοπαθών” τζιχαντιστών του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) σε προάστιο της πρωτεύουσας της Συρίας, Δαμασκού.

Οι επιδρομές έπληξαν το κέντρο της πόλης Ντούμα, ανατολικά της Δαμασκού, όπου βρίσκονται οι λαϊκές αγορές, σκοτώνοντας 23 αμάχους, σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία θεωρεί ότι το πιθανότερο είναι ότι πραγματοποιήθηκαν από τη ρωσική αεροπορία.

Η Ντούμα βρίσκεται στην περιοχή της ανατολικής Γούτα και βομβαρδίζεται συστηματικά από τις συριακές στρατιωτικές δυνάμεις.

Από την πλευρά τους οι τζιχαντιστές του FSA βάλλουν από εκεί κατά της Δαμασκού.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, τουλάχιστον έξι παιδιά και επτά γυναίκες περιλαμβάνονται στους νεκρούς των αεροπορικών αυτών επιδρομών, ενώ ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανόν να αυξηθεί, αφού πολλοί τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο τα βίντεο με τον βομβαρδισμό στη Ντούμα: Μακελειό σε προάστιο της Δαμασκού από ρωσικό βομβαρδισμό (βίντεο)

Σχετικά άρθρα