Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν σε Κάμερον: Μας εκδικείσαι για τη Συρία με τις εικασίες για το Σινά

Πούτιν σε Κάμερον: Μας εκδικείσαι για τη Συρία με τις εικασίες για το Σινά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Αεροπορικό Δυστύχημα, Αεροσκάφος, Αίγυπτος, Βλάντιμιρ Πούτιν, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ντέιβιντ Κάμερον, Ρωσία, Συρία, Χερσόνησος του Σινά,

Οξύνθηκαν τα πνεύματα κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον με αντικείμενο την πορεία των ερευνών για τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στη Χερσόνησο του Σινά.

Ο Πούτιν ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τον Κάμερον ότι κατέληξε σε αυθαίρετα συμπεράσματα για τα αίτια της συντριβής του ρωσικού αεροπλάνου στο Σινά λόγω της εμπλοκής της Μόσχα στη Συρία.

«Οι ηγέτες αντήλλαξαν απόψεις σχετικά με την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στην Χερσόνησο του Σινά. Ο Πούτιν τόνισε ότι είναι ζωτικής σημασίας να βασίζεται κανείς μονάχα στις πληροφορίες που προκύπτουν από την επίσημη έρευνα ενώ σχολιάζει τα πιθανά αίτια του δυστυχήματος», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ρωσικής προεδρίας.

«Οι δύο πλευρές συζήτησαν επιπλέον θέματα σχετικά με τις κοινές προσπάθειες για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα