Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Nέα ανατροπή: Από έκρηξη βόμβας συνετρίβη το ρωσικό Airbus λένε οι Βρετανοί

Nέα ανατροπή: Από έκρηξη βόμβας συνετρίβη το ρωσικό Airbus λένε οι Βρετανοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Αεροπορικό Δυστύχημα, Αεροσκάφος, Αίγυπτος, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ντέιβιντ Κάμερον, Ρωσία, Χερσόνησος του Σινά,

Πεπεισμένη πως πως το ρωσικό Airbus συνετρίβη εξαιτίας εκρηκτικού μηχανισμού είναι η Βρετανία.
«Η έρευνα συνεχίζεται και δεν μπορούμε να πούμε κατηγορηματικά γιατί συνετρίβη το ρωσικό αεροσκάφος.

Όμως, καθώς έρχονται στο φως περισσότερες πληροφορίες, μας προκαλεί ανησυχία ότι το αεροπλάνο μπορεί να έπεσε εξαιτίας εκρηκτικού μηχανισμού. Εξαιτίας αυτού, ως προληπτικό μέτρο, αποφασίσαμε να καθυστερήσουν οι πτήσεις που επρόκειτο να αναχωρήσουν απόψε από τη Βρετανία για το Σαρμ ελ Σέιχ.

Αυτό θα επιτρέψει στην ομάδα των Βρετανών ειδικών, που αυτή τη στιγμή ταξιδεύουν με αυτό τον προορισμό, να αξιολογήσουν τα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν στο αεροδρόμιο και να αποφασίσουν αν πρέπει να γίνουν περισσότερες ενέργειες. Περιμένουμε αυτή η αξιολόγηση να ολοκληρωθεί σήμερα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης.

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη δήλωση κυβέρνησης στην οποία εκτιμάται ότι μία βόμβα ή κάποιος άλλος μηχανισμός ήταν η αιτία της αεροπορικής τραγωδίας, η οποία κόστισε τη ζωή 224 ανθρώπων.Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, θα συγκαλέσει έκτακτο συμβούλιο σχετικά με το αεροπορικό δυστύχημα.

Σχετικά άρθρα