Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι “μετριοπαθείς” τζιχαντιστές στη Συρία πανηγυρίζουν τη νίκη Ερντογάν

Οι “μετριοπαθείς” τζιχαντιστές στη Συρία πανηγυρίζουν τη νίκη Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμιστές, Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζαΐς Αλ Φάτεχ, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Οι μάσκες, τα προσχήματα, έχουν πέσει. Οι υποτιθέμενοι “μετριοπαθείς αντάρτες” της Συρίας, που καταγγέλλονται από όλες τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές πένες ως μισθοφόροι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, δεν παρέλειψαν να βγάλουν συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την εκλογική αυτοδύναμη νίκη του τουρκικού ισλαμιστικού κόμματος AKP στις κάλπες της 1η Νοεμβρίου 2015.

Πρώτη και καλύτερη πανηγύρισε τη νίκη του κόμματος του Ερντογάν η ισλαμιστική παλαιστινιακή Χαμάς, που κυβερνά τη Λωρίδα της Γάζας, η οποία αποκάλεσε τη νίκη Ερντογάν “νίκη της Παλαιστίνης”.

Μετά τη ξέφρενη χαρά της Χαμάς στην Παλαιστίνη, ακολούθησαν και οι τζιχαντιστικές συμμορίες των “μετριοπαθών” στη Συρία.

Οι ανακοινώσεις έχουν αναρτηθεί κανονικά στο διαδίκτυο, από όπου τις αναδημοσιεύουμε και εμείς.

Τα ευδιάκριτα σύμβολα του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), του συμμάχου της Αλ Κάιντα, και άλλων οργανώσεων που συμμετέχουν στον τζιχαντιστικό Στρατό της Κατάκτησης (Τζαΐς Αλ Φατέχ), δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για όλα αυτά που το TRIBUNE πρώτο τόλμησε να γράψει εδώ και ενάμιση χρόνο, για την υποστήριξη δηλαδή της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας στη Συρία από το ισλαμιστικό καθεστώς της Άγκυρας.

erdogan_elections_syrians1

erdogan_elections_syrians2

erdogan_elections_syrians3

erdogan_elections_syrians4

Σχετικά άρθρα