Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε βίντεο με το ρωσικό AirBus να ανατινάζεται πάνω από το Σινά (βίντεο)

Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε βίντεο με το ρωσικό AirBus να ανατινάζεται πάνω από το Σινά (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπλάνο, Αεροπορικό Δυστύχημα, Αεροσκάφος, Αίγυπτος, Ανσάρ Μπαΐτ Αλ Μαγκντίς, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρωσία, Τζιχαντιστές, Χερσόνησος του Σινά,

Το Ισλαμικό Κράτος με ανακοίνωσή του το Σάββατο ανέλαβε την ευθύνη για την κατάρριψη του ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους πάνω από τη Χερσόνησο του Σινά.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ και Αιγύπτιους αξιωματούχους, δεν υπάρχουν επιζώντες της συντριβής του μοιραίου AirBus, κάτι που σημαίνει ότι τόσο οι 217 επιβάτες όσο και τα επτά μέλη του πληρώματος, βρήκαν τραγικό θάνατο σε ορεινή περιοχή του Σινά.

«Οι στρατιώτες του Χαλιφάτου πέτυχαν να καταρρίψουν ένα ρωσικό αεροσκάφος στην επαρχία του Σινά, που μετέφερε περισσότερους από 220 Ρώσους σταυροφόρους οι οποίοι σκοτώθηκαν όλοι» αναφέρει το Ισλαμικό Κράτος και εξηγεί ότι προχώρησε στην ενέργεια αυτή σε «αντίποινα» για τη ρωσική επέμβαση στη Συρία.

Την ανάληψη της ευθύνης εκ μέρους του παρακλαδιού του Ισλαμικού Κράτους στην Αίγυπτο μετέδωσε και ο ιστόποτος Aamaq ο οποίος χρησιμοποιείται ως ημιεπίσημο «πρακτορείο» των τζιχαντιστών.

Το Ισλαμικό Κράτος διακινεί και το ακόλουθο βίντεο – απόδειξη ότι κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος:

Russian plane Airbus A321 explosion over Egypt

Με ανακοίνωσή του που ανάρτησε στο Twitter, το Ισλαμικό Κράτος ισχυρίζεται ότι κατέρριψε το ρωσικό επιβατικό Boeing πάνω από τη Χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο το Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Οι τζιχαντιστές έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο που ισχυρίζονται ότι δείχνει το ρωσικό αεροσκάφος να ανατινάζεται.

Posted by tribune.gr World News on Saturday, October 31, 2015

Σχετικά άρθρα