Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπάλληλος ξενοδοχείου στην Τουρκία παρίστανε τον τζιχαντιστή μπροστά στους πελάτες

Υπάλληλος ξενοδοχείου στην Τουρκία παρίστανε τον τζιχαντιστή μπροστά στους πελάτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Ξενοδοχεία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Πανικό φαίνεται πως προκάλεσε ο υπάλληλος ενός ξενοδοχείου στην Τουρκία, όταν εμφανίστηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου ντυμένος σαν τζιχαντιστής με μια μαύρη ρόμπα και προσποιούμενος πως βγάζει όπλο. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Club Hotel Pineta στον Μαρμαρά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «The Sun», οι συνάδελφοί του διασκέδαζαν, γελώντας, όσο εκείνος έψελνε στα αραβικά και πλησίαζε ένα εξάχρονο κοριτσάκι στην πισίνα, κάνοντας πως βγάζει ένα όπλο μέσα από τη ρόμπα του. Στη συνέχεια, απομακρύνθηκε από την πισίνα και συνέχισε το «θεατρικό» του στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Η κίνηση του υπαλλήλου τρομοκράτησε τους ενοίκους του ξενοδοχείου, οι οποίοι έτρεχαν ουρλιάζοντας.

TOYRKIA XENODOXEIO

Μιλώντας στην «The Sun» μία αυτόπτης μάρτυρας από τη Βρετανία, δήλωσε πως: «Δεν είχε κανείς ιδέα τι συνέβαινε, φοβηθήκαμε για τι χειρότερο». Η Daines έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον του ταξιδιωτικού γραφείου, το οποίο οργάνωσε το ταξίδι στην Τουρκία, ενώ τόνισε πως όταν ενημέρωσε τις αρχές του ξενοδοχείου για τις πράξεις του υπαλλήλου, εκείνοι απλά γέλασαν.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο, όταν τα μέλη του προσωπικού σε ξενοδοχείο της τουρκικής πόλης Ικμελέρ εισέβαλαν στον χώρο της πισίνας με ψεύτικα πολυβόλα και με δοχεία που είχαν την ένδειξη «καύσιμα».

Ένας τουρίστας από το Μάντσεστερ καθόταν δίπλα στην πισίνα, όταν ένας εργαζόμενος, ντυμένος με αραβικά ρούχα έριξε πάνω του το υγρό, που υποτίθεται πως ήταν καύσιμο. Στη συνέχεια έβγαλε έναν αναπτήρα, τρομοκρατώντας τον Phythian.
Τα εν λόγω περιστατικά ξυπνούν τις μνήμες της σφαγής, που έγινε σε παραλία της Τυνησίας, πριν 4 μήνες, όταν ένας τζιχαντιστής ντυμένος σαν τουρίστας δολοφόνησε εν ψυχρώ 38 αθώους τουρίστες.

Σχετικά άρθρα