Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παλαιστίνιοι έριξαν μολότοφ να κάψουν μια 44χρονη Ισραηλινή με τα μικρά κορίτσια της

Παλαιστίνιοι έριξαν μολότοφ να κάψουν μια 44χρονη Ισραηλινή με τα μικρά κορίτσια της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Επίθεση Μολότοφ, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Μολότοφ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές,

Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές έριξαν μια βόμβα μολότοφ σε ένα αυτοκίνητο Ισραηλινών που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο 60 την Παρασκευή το απόγευμα, τραυματίζοντας ένα 4χρονο κορίτσι, ένα 11χρονο κορίτσι και μια 44χρονη γυναίκα. Όλες έχουν υποστεί εγκαύματα, με το 4χρονο κορίτσι να νοσηλεύεται σοβαρότερα από τις άλλες δύο σε μέτρια κατάσταση.

Το αυτοκίνητο κινούνταν από το Γκιβάτ Ασάφ προς την Μπέιτ Ελ, βόρεια της Ραμάλα, στην κεντρική Δυτική Όχθη.

Στρατιώτες του Ισραήλ που έφτασαν τάχιστα στο σημείο της επίθεσης εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να βρουν τους τζιχαντιστές.

Ο αυτοκινητόδρομος 60 διασχίζει από το βορρά προς το νότο τη Δυτική Όχθη. Στο συγκεκριμένο δρόμο έχουν σημειωθεί πολλές επιθέσεις Παλαιστίνιων τρομοκρατών το τελευταίο διάστημα.

Στη φωτογραφία βλέπετε το παιδικό κάθισμα, που καθόταν το 4χρονο κορίτσι, να έχει αρπάξει για τα καλά. Από θαύμα σώθηκε το παιδί από το να καεί ζωντανό.

molotov_israel2

Υπενθυμίζουμε ότι το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο την Παρασκευή, στο οποίο ένας τζιχαντιστής που μιλά εβραϊκά απειλεί με επιθέσεις ενάντια στους Ισραηλινούς και τους Εβραίους λέγοντας «σύντομα δεν θα έχει απομείνει ούτε ένας Εβραίος στα Ιεροσόλυμα».

«Θα εισέλθουμε στο Τέμενος Αλ Άκσα ως κατακτητές, χρησιμοποιώντας αυτοκίνητα ως βόμβες για να επιτεθούμε στις εβραϊκές επάλξεις», λέει ο τζιχαντιστής.

«Θα απολογηθείτε για όλα τα εγκλήματά σας εις βάρος των Παλαιστινίων», υπογραμμίζει ο ίδιος.

«Σας διαβεβαιώνουμε ότι σύντομα δεν θα απομείνει ούτε ένας Εβραίος στα Ιεροσόλυμα και σε ολόκληρη τη χώρα και θα εξαλείψουμε την εβραϊκή επιδημία παγκοσμίως», προσθέτει ο τζιχαντιστής μιλώντας στα εβραϊκά.

Σχετικά άρθρα