Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Νταής” Σουδάραβας πρίγκιπας: «Θα κάνεις ό,τι θέλω. Διαφορετικά θα σε σκοτώσω»

“Νταής” Σουδάραβας πρίγκιπας: «Θα κάνεις ό,τι θέλω. Διαφορετικά θα σε σκοτώσω»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Daily Mail, Ναρκωτικά, Ομοφυλόφιλοι, Σαουδική Αραβία,

Το μαρτύριο που ζούσαν μέσα στην έπαυλη του πρίγκιπα Ματζίντ μπιν Αμπντουλάχ Αμπμτουλαζίζ αλ Σαούδ περιγράφουν σε αγωγή που κατέθεσαν εναντίον του τρεις γυναίκες που εργάζονταν για λογαριασμό του.

Κατηγορούν τον 29χρονο πρίγκιπα ότι είχε σεξουαλική σχέση με άνδρα βοηθό, έπαιρνε κοκαΐνη και απειλούσε ότι θα σκοτώσει όποια γυναίκα αρνούνταν τις σεξουαλικές του προτάσεις – ενώ επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία υπάλληλο όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Daily Mail.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν στις δικαστικές Αρχές κατηγορείται ότι ήταν μεθυσμένος και μαστουρωμένος στην αξίας 37 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς. Μεταξύ των άλλων οι τρεις υπάλληλοί του καταγγέλουν ότι προσπάθησε να ουρήσει πάνω τους.

Επίσης απείλησε να σκοτώσει μια από τις γυναίκες που αρνήθηκε να συμμετάσχει σε πάρτι μαζί του ενώ στη συνέχεια άρχισε να θωπεύει μία άλλη. Όταν του ζητήθηκε να σταματήσει φώναξε: «Είμαι πρίγκιπας και κάνω ό,τι θέλω. Είσαι ένα τίποτα» Στη συνέχεια απείλησε μία από τις γυναίκες: «Θα πας επάνω. Θα είμαι μαζί σου σε δύο λεπτά και θα κάνεις ό,τι θέλω. Διαφορετικά θα σε σκοτώσω».

prigkipas

Οι τρεις γυναίκες υποστηρίζουν ότι τις ανάγκασε να παραμείνουν στο ίδιο δωμάτιο μαζί του την ώρα που συνευρίσκονταν σεξουαλική με άνδρα συνεργάτη του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη στη Σαουδική Αραβία και τιμωρείται με μαστίγωμα ακόμη και με θάνατο.

Οι τρεις γυναίκες που είναι παντρεμένες με παιδιά διεκδικούν ακόμα και τα δεδουλευμένα τους καθώς δεν τις έχει πληρώσει ακόμα. Την περίοδο που εργαζόταν για λογαριασμό του ο πρίγκιπας έκανε ένα πάρτι με συνοδούς και ναρκωτικά.

Η οδύσσειά τους τελείωσε όταν η αστυνομία κλήθηκε στην έπαυλη από τη φίλη του πρίγκιπα ο οποίος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 300.000 δολλαρίων.

Δεν είναι πάντως ο μόνος γόνος της Σαουδαραβικής βασιλικής οικογένειας που έχει προβλήματα με το Νόμο. Ο Σαούντ μπιν Αμπντουλαζίζ το 2009 καταδικάστηκε για τη δολοφονία ενός Σουδανού υπηρέτη του τον οποίο κακοποιούσε και σεξουαλικά πριν τον ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Καταδικάστηκε από βρετανικό δικαστήριο σε ισόβια και στη συνέχεια απελάθηκε στην Σαουδική Αραβία το 2013 και εκτίει την ποινή του στη Σαουδική Αραβία.

Σχετικά άρθρα