Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος και Χαμάς καλούν σε χτυπήματα στο Ισραήλ (βίντεο)

Ισλαμικό Κράτος και Χαμάς καλούν σε χτυπήματα στο Ισραήλ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,

Με τρία νέα βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο την Τρίτη το Ισλαμικό Κράτος, ζητά εκ νέου από τους τζιχαντιστές του να διαπράξουν σφαγές και αποκεφαλισμούς Ισραηλινών.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει «σηκώσει» συνολικά στο διαδίκτυο, μέσα σε 48 ώρες, 8 βίντεο που καλούν σε τζιχάντ ενάντια στο Ισραήλ και τυφλή βία εις βάρος όλων των Εβραίων στο θρήσκευμα.

Βίντεο όμως που καλεί σε χτυπήματα με στόχους Ισραηλινούς ανάρτησε και η ισλαμιστική φιλότουρκη οργάνωση Χαμάς, παρακλάδι των Αδελφών Μουσουλμάνων της Αιγύπτου, που έχει υπό τον έλεγχό της τη Λωρίδα της Γάζας.

Στο βίντεο της Χαμάς βλέπουμε ένα μοντάζ από βιντεοσκοπημένα χτυπήματα Παλαιστίνιων τζιχαντιστών μοναχόλυκων κατά Ισραηλινών, με την οργάνωση να ζητά ακόμα περισσότερα. Δείτε το βίντεο:

Το βράδυ της Δευτέρας, ένας ξέφρενος όχλος ισλαμιστών στη Γάζα διαδήλωνε πανηγυρικά και ζητούσε, κρατώντας μαχαίρια και χατζάρες, νέες σφαγές Ισραηλινών:

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο της «ευρηματικότητας» των τζιχαντιστών για να περνάνε μαχαίρια από τα σημεία ελέγχου, ώστε να χτυπήσουν στη συνέχεια Ισραηλινούς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ύποπτος συνελήφθη:

Σχετικά άρθρα