Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερντογάν κατά Πούτιν: Ζητά εμπλοκή της Δύσης ενάντια στον πόλεμο της Συρίας!

Ερντογάν κατά Πούτιν: Ζητά εμπλοκή της Δύσης ενάντια στον πόλεμο της Συρίας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Δηλώσεις μπουρλότο που αναμένεται να φέρουν «τούμπα» όλον τον πλανήτη έκανε σήμερα Τούρκος επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών!

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής των μυστικών δυνάμεων της γείτονας χώρας σε δηλώσεις του στο εθνικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, Ανατολού, καταγγέλλει τη Μόσχα και τον Βλάντιμιρ Πούτιν για τον πόλεμο της Συρίας!

Στις δηλώσεις του αθωώνει το Ισλαμικό Κράτος και τονίζει πως το Ισλαμικό κράτος είναι μία πραγματικότητα που η Δύση πρέπει να αναγνωρίσει. Η Ρώσικη εισβολή στην Συρία είναι παραβίαση του Ισλαμικού κράτους και παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου!

Τέλος επιβεβαίωσε πως σε συνεργασία με τις Αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίας, περισυνέλεξαν την περασμένη εβδομάδα τον ηγέτη των τζιχαντιστών που τραυματίστηκε σοβαρά ενώ δήλωσε πως η Τουρκία είναι διαθέσιμη να παρέχει ιατρική βοήθεια σε όποιον της το ζητήσει κάνοντας λόγο για πολλούς τραυματίες Ισλαμιστές οι οποίοι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της επαρχίας Χατάι.

Σχετικά άρθρα