Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο τζιχαντιστής Νταβούτογλου απείλησε να βομβαρδίσει τους Κούρδους της Συρίας

Ο τζιχαντιστής Νταβούτογλου απείλησε να βομβαρδίσει τους Κούρδους της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αχμέτ Νταβούτογλου, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Μιλώντας ο Αχμέτ Νταβούτογλου σε δημοσιογράφους την Τρίτη είπε ότι η Τουρκία είναι πολύ ανήσυχη εξαιτίας της απόφασης των ΗΠΑ να δώσουν όπλα στους Κούρδους της Συρίας, τους οποίους ο ισλαμοφασίστας Νταβούτογλου αποκάλεσε “τρομοκράτες”.

Το PYD (Κόμμα Δημοκρατικής Ενότητας) των Κούρδων της Συρίας, μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αποκαλείται θρασύτατα από τον νεοοθωμανό “νάνο” “τρομοκρατική οργάνωση”. Το ίδιο κόμμα που με τον ένοπλο βραχίονά του, το YPG/YPJ, είναι η μόνη δύναμη στη Συρία που πολεμά και νικά το Ισλαμικό Κράτος που ο ίδιος ο Νταβούτογλου με τον Ερντογάν υποστήριξαν και εξόπλισαν.

Ο αλαζονικός Τούρκος πρωθυπουργός είπε ότι το PYD της Συρίας συνδέεται με το PKK της Τουρκίας (Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν) και προειδοποίησε, αυτό το αστείο ανθρωπάκι, ότι σε περίπτωση που το PYD δώσει όπλα στο PKK η Τουρκία θα αντιμετωπίσει τους Κούρδους της Συρίας όπως και το PKK, δηλαδή θα τους βομβαρδίσει. Όλα αυτά λέγονται από τον πρωθυπουργό μιας χώρας που εξοπλίζει και υποστηρίζει Ισλαμικό Κράτος και Αλ Κάιντα, που έχει ρίξει εκατοντάδες βόμβες στους Κούρδους και μόνο 3 βόμβες στο Ισλαμικό Κράτος στις 24 Ιουλίου.

Οι Τούρκοι ισλαμιστές, οι “χορηγοί” των τζιχαντιστικών οργανώσεων, είναι θρασύτατοι επειδή η Δύση τους επιτρέπει να νομίζουν ότι μπορούν να εμπαίζουν την παγκόσμια κοινή γνώμη και να μένουν ατιμώρητα τα εγκλήματά τους.

Βεβαίως οι Αμερικανοί έχουν “συνδέσει” κανονικά τον Αχμέτ Ναταβούτογλου και πέρα από τους 50 τόνους οπλισμού που έριξαν στους Κούρδους και τους συμμάχους τους το βράδυ Κυριακής προς Δευτέρα, που έχουν σχηματίσει τον δημοκρατικό σοσιαλιστικό στρατό Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), θα συνεχίζουν να βοηθάνε κανονικά, αφού πλέον οι “συμμαχίες” των Τούρκων με την Αλ Κάιντα και άλλους “μετριοπαθείς” τζιχαντιστές στα βορειοδυτικά της Συρίας, όπου κατέληγε μέχρι πρότινος ο αμερικανικός οπλισμός μέσω Τούρκων, έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα την Ουάσιγκτον.

Η Τουρκία εξοπλίζει τους τζιχαντιστές με αμερικανικά όπλα και όλοι κατηγορούν τις ΗΠΑ ότι το κάνουν εκείνες. Αυτό το παραμυθάκι ο Λευκός Οίκος έχει αποφασίσει να τελειώσει.

Για αυτό και η διαταγή για εξοπλισμό των Κούρδων και του δημοκρατικού στρατού περί αυτών, δόθηκε προσωπικά από τον πρόεδρο Ομπάμα.

Σχετικά άρθρα