Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Αλ Κάιντα δίνει 3.000.000 ευρώ για το κεφάλι του Μπασάρ Αλ Άσαντ

Η Αλ Κάιντα δίνει 3.000.000 ευρώ για το κεφάλι του Μπασάρ Αλ Άσαντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Αμπού Μοχάμεντ Αλ Γκολάνι, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Χάσαν Νασράλα, Χεζμπολάχ,

Tο παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, το υποστηριζόμενο από την Τουρκία Μέτωπο Αλ Νούσρα, επικήρυξε με το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα στη Συρία Αμπού Μοχάμεντ Αλ Γκολάνι, προσέφερε το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ σε όποιον σκοτώσει τον πρόεδρο της Συρίας, αλλά και 2 εκατομμύρια ευρώ σε όποιον δολοφονήσει τον ηγέτη της λιβανέζικης σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, οι μαχητές της οποίας πολεμούν στο πλευρό των κυβερνητικών συριακών δυνάμεων.

«Για πόσον ακόμα καιρό το αίμα των μουσουλμάνων θα ρέει για έναν άνδρα που λατρεύει την εξουσία του; Για πόσο καιρό οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να περιμένουν για να ανακτήσουν τα δικαιώματά τους;» διερωτήθηκε ο επικεφαλής της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

Ο Αλ Γκολάνι διευκρίνισε ότι το ποσό της επικήρυξης θα καταβληθεί ακόμα και στην περίπτωση που τον Άσαντ σκοτώσει κάποιος συγγενής του και διαβεβαίωσε ότι η Αλ Νούσρα, η Αλ Κάιντα δηλαδή, θα προστατεύσει τον φονιά και την οικογένειά του.

Σχετικά άρθρα