Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίντεο ΣΟΚ! Παλαιστίνιος τζιχαντιστής σφάζει ραβίνο (σκληρό βίντεο)

Βίντεο ΣΟΚ! Παλαιστίνιος τζιχαντιστής σφάζει ραβίνο (σκληρό βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές,

Το βίντεο που θα δείτε από το Ισραήλ είναι ιδιαιτέρως βίαιο και σας συνιστούμε εάν δεν αντέχετε να μην το βάλετε να “παίξει”.

Τρίτη πρωί και ένας λυσσασμένος μοναχόλυκος Παλαιστίνιος τζιχαντιστής οδηγεί με τρελή ταχύτητα ένα αυτοκίνητο πάνω σε μια στάση λεωφορείου στα Ιεροσόλυμα.

Χτυπά αθώους ανθρώπους, αμάχους, που περίμεναν το λεωφορείο. Βλέπουμε τα κορμιά τους να πετάνε στον αέρα, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, και να προσγειώνονται στο οδόστρωμα.

Κάποιες γυναίκες, μεγάλες σε ηλικία, απομακρύνονται με γοργά βήματα από τη στάση.

Στη συνέχεια ο Παλαιστίνιος τζιχαντιστής βγαίνει από τη θέση του οδηγού και αρχίζει να μαχαιρώνει με πρωτοφανή μανία τους ανήμπορους τραυματίες, που μόλις μερικά δευτερόλεπτα πριν είχε τσακίσει χτυπώντας τους με το αυτοκίνητο.

Χτυπά και έναν ηλικιωμένο ραβίνο, που είχε κρυφτεί πίσω από τη στάση. Ο γέρος άνθρωπος έχει πέσει μπρούμυτα, από τις μαχαιριές, αλλά ο μοναχόλυκος τζιχαντιστής συνεχίζει να τον μαχαιρώνει με μανία, στην πλάτη. Θέλει να τον αποτελειώσει.

Ξαφνικά ένας ασφαλίτης τρέχει, κρατώντας ένα περίστροφο παρατεταμένο. Φαίνεται να πυροβολεί τον τζιχαντιστή, ο οποίος πέφτει στο έδαφος. Αλλά δεν έχει πεθάνει. Προσπαθεί να σηκωθεί και να χτυπήσει ξανά.

Οργισμένοι πολίτες σπεύδουν στο σημείο, να αποτελειώσουν τον φανατικό, ενώ εμφανίζεται και μια ομάδα Ισραηλινών στρατιωτών.

Ο τζιχαντιστής ονομαζόταν Αλάα Αμπού Τζαμάλ (Alaa Abu Jamal). Πρόλαβε και σκότωσε τον 59χρονο ραβίνο Γιεσιγιάχου Κρισβέσκι (Yeshiyahu Krishevsky) και τραυμάτισε σοβαρά ακόμα έναν άνδρα.

Δείτε τα βίντεο:

Δείτε το ίδιο περιστατικό από κάμερα περαστικού οδηγού μέσα από αυτοκίνητο:

Σχετικά άρθρα