Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ: Νοιώθω καλύτερα όταν οπλοφορώ – Θα τα πάω καλά με τον Πούτιν

Τραμπ: Νοιώθω καλύτερα όταν οπλοφορώ – Θα τα πάω καλά με τον Πούτιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Ντόναλντ Τραμπ,

Ο υποψήφιος για την αρχηγία του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, επιχειρηματολόγησε υπέρ της οπλοφορίας στις ΗΠΑ και μάλιστα δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ότι «Νοιώθω πολύ καλύτερα όταν οπλοφορώ».

Όπως υποστήριξε ο εκκεντρικός Τραμπ , εάν είχαν μαζί τους όπλο όλοι όσοι βρίσκονταν σε εκείνη την αίθουσα στο πανεπιστήμιο του Όρεγκον, όπου ένας 26χρονος άνδρας σκότωσε την πρώτη Οκτωβρίου εννέα ανθρώπους προτού αυτοκτονήσει, η έκβαση θα ήταν καλύτερη.

Αναφερόμενος στην τραγωδία του Νιουτάουν, όπου ένας νεαρός άνδρας είχε σκοτώσει 20 παιδιά σε σχολείο τον Δεκέμβριο του 2012, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος εξέφρασε την εκτίμηση ότι εάν οι εκπαιδευτικοί οπλοφορούσαν «θα ήταν πολύ καλύτερα όταν αυτός ο παρανοϊκός εισέβαλε στις τάξεις και άρχιζε να πυροβολεί εναντίον των ανθρώπων».

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Τραμπ χαρακτήρισε «τρελό» τον τρόπο που η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ ενεργεί προς όφελος των προσφύγων.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο δισεκατομμυριούχος Τραμπ δήλωσε ότι ο ίδιος θα μπορούσε «ενδεχομένως να τα πάει πολύ καλά με τον Βλαντίμιρ Πούτιν» καθώς «δε συμπαθεί καθόλου τον Ομπάμα».

«Όσο ο Πούτιν επιτίθεται εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, τάσσομαι υπέρ των βομβαρδισμών της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στη Συρία», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα