Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον Ερντογάν για τη σφαγή των Κούρδων

Ο Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον Ερντογάν για τη σφαγή των Κούρδων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγκυρα, Βλάντιμιρ Πούτιν, Βομβιστική Επίθεση, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, με τηλεγράφημά του προς τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τη διπλή πολύνεκρη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε το Σάββατο το πρωί στην Άγκυρα σε πορεία ειρήνης Κούρδων και Τούρκων αριστερών.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι νεκροί έχουν φτάσει τους 69 και οι τραυματίες τους 260.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Κρεμλίνο ο πρόεδρος Πούτιν “εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων” των δύο εκρήξεων που σημειώθηκαν κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της τουρκικής πρωτεύουσας, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης με αίτημα την ειρήνη στη νοτιοανατολική Τουρκία μεταξύ Κούρδων ανταρτών του PKK και τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο Ρώσος πρόεδρος επανέλαβε επίσης ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να συνεργαστεί με την Τουρκία για θέματα αντιμετώπισης της τρομοκρατίας. Ο Πούτιν είναι έτοιμος να συνεργαστεί με το κράτος τρομοκράτη για να αντιμετωπίσουν από κοινού την τρομοκρατία, εάν λάβατε το μήνυμα.

Ο Πούτιν “εξέφρασε την ελπίδα ότι οι δράστες αυτού του κυνικού εγκλήματος θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και επιβεβαίωσε ότι είναι πρόθυμος να συνεργαστεί στενά με τις τουρκικές Αρχές στον αγώνα κατά της τρομοκρατικής απειλής”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Και ένα δάκρυ συγκίνησης έτρεξε στο μάγουλο του τζιχαντιστή Ερντογάν… Δουλευόμαστε “μεταξύ μας” παγκοσμίως…

Λες και δεν είναι το βαθύ τουρκικό παρακράτος πίσω από αυτή τη νέα επίθεση με στόχο Κούρδους κυρίως αριστερούς. Λες και δεν είναι ο Ερντογάν που εξοπλίζει τον παγκόσμιο τζιχαντισμό. Ο Πούτιν του είπε και συλλυπητήρια, του αρχιτζιχαντιστή.

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε στο θεατράκι που παίζουν οι ημίτρελοι εξουσιομανείς αυτού του κόσμου…

Δείτε τη στιγμή της έκρηξης:

Σχετικά άρθρα