Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε το ροζ βίντεο που «ξύρισε» τον Έλληνα ιερέα στο Μανχάταν

Δείτε το ροζ βίντεο που «ξύρισε» τον Έλληνα ιερέα στο Μανχάταν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ιερέας, Μανχάταν,

Πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι για τον παράνομο δεσμό και το ερωτικό βίντεο του Έλληνα ιερέα του Μανχάταν στις ΗΠΑ με την 22 χρόνια νεαρότερη γυναίκα, το βίντεο διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Ο 67χρονος ιερεάς, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 45χρονη Εθέλ Μπουζάλα, μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με ομογενή.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε όταν ο ομογενής σύζυγός της έστειλε στην Αρχιεπισκοπή το οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο εμφανίζεται το ζευγάρι σε ιδιαίτερα… πικάντικες και kinky στιγμές.

Μάλιστα, σε διάφορα στοπ καρέ που είδαν το φως της δημοσιότητας, το ζεύγος εφμανίζεται σε φετιχιστικές σεξουαλικές πράξεις, με την μελαχρινή Περουβιανή να τρίβει τα πόδια της στο πρόσωπο του Έλληνα ιερέα και να ερωτοτροπεί με… φρούτα.

Στο βίντεο δημοσίευσε αποκλειστικά η newyork post, ο πατέρας Γεώργιος εμφανίζεται να παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή, η οποία φοράει μόνο ένα string, καλσόν και γόβες, να κάθεται πάνω σε ένα κομμάτι κέικ, τυλιγμένο με πλαστική μεμβράνη, και να το λιώνει με τα οπίσθιά της, μία φετιχιστική πράξη γνωστή με την ονομασία «cake sitting».

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες που έχουν δεί το φως της δημοσιότητας, η Περουβιανή δεν έφερνε ποτέ αντίρρηση στα όσα της έλεγε και της ζητούσε ο ιερέας και εμφανιζόταν πάντα πρόθυμη να πραγματοποιήσει κάθε φαντασίωσή του.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά άρθρα