Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άνδρας χωρίς πέος κατάφερε να “το κάνει” με 100 γυναίκες!

Άνδρας χωρίς πέος κατάφερε να “το κάνει” με 100 γυναίκες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για

Πως γίνεται ένας άνδρας χωρίς… πέος να έχει καταφέρει να το κρατήσει κρυφό από τις μέχρι τώρα συντρόφους του;

Κι όμως! Ένας 40χρονος γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται εκστροφή της ουροδόχου κύστης, η οποία προκάλεσε την εσωτερική αντί για την εξωτερική ανάπτυξη του πέους του, αποκάλυψε επιτέλους την απάντηση σε αυτό και σε άλλα φλέγοντα ερωτήματα στο πολύ-αναμενόμενο ντοκιμαντέρ «Ο Άνδρας Χωρίς Πέος» που γυρίστηκε για την σπάνια ασθένειά του.

Ο «άτυχος» άνδρας δεν το έβαλε κάτω και όπως ο ίδιος τόνισε παρά το μεγάλο αυτό πρόβλημα κατάφερε να προσελκύσει και να… πλαγιάσει με πάνω από 100 γυναίκες στην ζωή του κρύβοντας από όλες την ιδιαιτερότητά του!

Συγκεκριμένα ο Άντριου είχε ιδιαίτερο ταλέντο στο να προσελκύει γυναίκες και να τις πείθει να τον ακολουθήσουν στο κρεβάτι. «Ήξερα τα μυστικά του γυναικείου σώματος, ήξερα τον τρόπο να ερεθίσω το μυαλό τους», αναφέρει ο ίδιος για τις πολυάριθμες εμπειρίες του με γυναίκες. Όσο για το γεγονός ότι καμία από τις ερωμένες του δεν ανακάλυψε το μυστικό του, ο ίδιος θεωρεί ότι αυτό το οφείλει στην αυτοπεποίθησή του. «Ήξερα πολύ καλά τι έπρεπε να τους κάνω στο κρεβάτι ώστε να μην πλησιάσουν καν εκείνο το σημείο. Έτσι και αυτές τελείωναν και εγώ ήμουν ευχαριστημένος», λέει χαρακτηριστικά.

Μετά από 40 ολόκληρα χρόνια λοιπόν χωρίς… πέος, ο Wardle πρόκειται αποκτήσει ένα καινούργιο πέος με τη βοήθεια της επιστήμης. Συγκεκριμένα, θα υποβληθεί σε τέσσερις επώδυνες εγχειρίσεις μέσα σε διάστημα 2 ετών, προκειμένου οι γιατροί να δημιουργήσουν ένα καινούργιο και πλήρως λειτουργικό πέος με μυικό ιστό από το μπράτσο του.

Πρόσφατα άρθρα