Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε σε βίντεο ρωσικά πλοία να βομβαρδίζουν τους τζιχαντιστές (βίντεο)

Δείτε σε βίντεο ρωσικά πλοία να βομβαρδίζουν τους τζιχαντιστές (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Βίντεο, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Κασπία Θάλασσα, Ρωσία, Ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό, Σεργκέι Σόιγκου, Συρία, Τζιχαντιστές,

Τέσσερα ρωσικά πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην Κασπία Θάλασσα εκτόξευσαν 26 πυραύλους ενάντια σε στόχους τζιχαντιστών στη Συρία, όπως δήλωσαν σε κοινή τους τηλεοπτική εμφάνιση την Τετάρτη ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου και ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν.

Η Ρωσία βομβαρδίζει εδώ και μια εβδομάδα τους τζιχαντιστές στη Συρία με πολεμικά της αεροπλάνα που βρίσκονται στη βάση της Λαττάκειας. Οι Ρώσοι χτυπάνε αλύπητα το Ισλαμικό Κράτος αλλά κυρίως την Αλ Κάιντα στη βορειοδυτική Συρία.

Την Τετάρτη ο στρατός της Συρίας, μαζί με Σύρους πολιτοφύλακες και άνδρες της λιβανέζικης Χεζμπολάχ, εξαπέλυσε μεγάλη χερσαία επίθεση σε θέσεις τζιχαντιστών στη βορειοδυτική Συρία υποστηριζόμενος από ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν αποκάλυψε επίσης ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ “άκουσε την ιδέα” να ενωθούν οι κυβερνητικές δυνάμεις με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) ενάντια στους τζιχαντιστές.

Ωστόσο, πηγές της γαλλικής προεδρίας διέψευσαν ότι ο Γάλλος Πρόεδρος επεξεργάζεται ένα τέτοιο σχέδιο.

“Ο Πρόεδρος μίλησε για την αναγκαιότητα της παρουσίας της συριακής αντιπολίτευσης στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων. Τα υπόλοιπα δεν είναι γαλλική ιδέα”, δήλωσαν οι πηγές της γαλλικής προεδρίας.

Δείτε το βίντεο με τα ρωσικά πλοία να εκτοξεύουν πυραύλους από την Κασπία ενάντια στους τζιχαντιστές:

Σχετικά άρθρα