Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσία: Στόχος μας είναι και άλλες οργανώσεις εκτός από το Ισλαμικό Κράτος

Ρωσία: Στόχος μας είναι και άλλες οργανώσεις εκτός από το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντμίτρι Πεσκόφ, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,

Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση στην Συρία και στόχους στην βορειοδυτική πόλη Jisr al-Shughour η οποία τελεί υπό τον έλεγχο του Μετώπου Νούσρα, παρακλάδι της Αλ Κάιντα. Συνολικά εξαπέλυσαν 30 αεροπορικές επιδρομές.

Στη Μόσχα, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ανακοίνωσε ότι οι επιδρομές δεν έχουν στόχο μόνο το Ισλαμικό Κράτος, αλλά κατάλογο γνωστών οργανώσεων -λίγες ώρες αφότου υπουργοί και αξιωματούχοι της ρωσικής κυβέρνησης αντέκρουαν καταγγελίες Δύσης και αντικαθεστωτικών ότι η αεροπορική επιχείρηση δεν πλήττει μόνον το Ισλαμικό Κράτος.

«Οι οργανώσεις αυτές είναι γνωστές και οι στόχοι επιλέγονται σε συντονισμό με τις συριακές ένοπλες δυνάμεις» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ερωτηθείς εάν η Ρωσία και η Δύση έχουν διαφορετική άποψη σχετικά με τον ορισμό της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ερωτηθείς επίσης εάν ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ικανοποιημένος με την πορεία της εκστρατείας, ο ίδιος απάντησε ότι «είναι ακόμη πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό».

Σχετικά άρθρα