Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αδέρφια – εραστές σκότωσαν, τεμάχισαν και έφαγαν τους γονείς τους!

Αδέρφια – εραστές σκότωσαν, τεμάχισαν και έφαγαν τους γονείς τους!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιμομιξία, Αργεντινή, Δολοφονίες, Κανιβαλισμός,

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η ιστορία με τα δύο ετεροθαλή αδέρφια στην Αργεντινή, τα οποία διατηρούσαν ερωτική σχέση και σκότωσαν τους γονείς τους. 

Ένας 25χρονος και μια 22χρονη νόμιζαν ότι το έγκλημά τους δεν θα αποκαλυπτόταν, όταν αποφάσισαν να σκοτώσουν τους γονείς τους και να εξαφανίσουν κάθε στοιχείο που θα πρόδιδε την φρικιαστική πράξη τους.

Ένα πρωί, ο νεαρός  μπήκε αθόρυβα στο δωμάτιο του πατριού του και τον πυροβόλησε, ενώ εκείνος κοιμόταν, και στη συνέχεια, όταν η μητέρα του πήγε να δει τι συμβαίνει, ο 25χρονος άνδρας εκτέλεσε και εκείνη.

Τα δύο ετεροθαλή αδέλφια, που είναι και εραστές, τεμάχισαν τα πτώματα των γονιών τους και έκαψαν ένα μέρος από αυτά, ενώ με τα υπόλοιπα κομμάτια τάισαν τα έξι σκυλιά της οικογένειας.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του νεαρού, ο 25χρονος άνδρας, που έχει ήδη ομολογήσει το έγκλημά του στην αστυνομία, κράτησε ένα κομμάτι από το πτώμα του πατριού του για να το φάει και παραδέχθηκε στους αστυνομικούς, ότι, όσο το έτρωγε ένιωθε ικανοποίηση και ευχαρίστηση και δήλωσε ότι δεν αισθάνεται τύψεις για την πράξη του.

Τα δύο ετεροθαλή αδέλφια από την πόλη Pilar, λίγο έξω από το Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, αποφάσισαν να σκοτώσουν τον πατέρα της 22χρονης και την μητέρα του 25χρονου, επειδή, όπως ομολόγησαν αργότερα στην αστυνομία, οι γονείς τους κακοποιούσαν τα δύο δίδυμα εντεκάχρονα αδέλφια τους.

Σχετικά άρθρα