Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσία: Δεν θα μας πλήξουν οι κυρώσεις

Ρωσία: Δεν θα μας πλήξουν οι κυρώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ντμίτρι Μεντβέντεφ, Ρωσία,

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε σήμερα πως ακόμη κι αν η Δύση επιβάλει μεγαλύτερες κυρώσεις, οι επιχειρήσεις που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στη ρωσική επικράτεια δεν θα αποθαρρυνθούν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.

«Όλα θα πάνε καλά», φέρεται να είπε ο Μεντβέντεφ ερωτηθείς πώς θα επηρεαστεί η συνεργασία με ξένες εταιρείες των τομέων του πετρελαίου και του φυσικού αερίου εάν τα δυτικά κράτη διευρύνουν τις κυρώσεις που έχουν επιβάλει σε βάρος της Ρωσίας.

«Εκείνοι οι οποίοι επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας σε οποιοδήποτε πεδίο, στην επιστήμη, στην παραγωγή, κάνοντας επενδύσεις στην οικονομία μας — δεν θα πάνε πουθενά, διότι αυτή είναι μια εντελώς φυσιολογική διαδικασία», φέρεται ότι είπε ο Μεντβέντεφ.

Αν οι ξένες εταιρείες αποχωρήσουν, συνέχισε, «αυτό σημαίνει ότι δεν ήθελαν πραγματικά» να δραστηριοποιηθούν στη Ρωσία εξαρχής, ανέφερε ο Μεντβέντεφ σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην καινοτομία στην πετρελαιοπαραγωγική επαρχία Ταταρστάν, σύμφωνα με το Ιντερφάξ.

Σχετικά άρθρα